Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Pericolul din cremele solare

Vacanta la care visam tot anul ne poate aduce mai multe necazuri decat bucurii daca nu dam importanta lotiunii de protectie solara. Ca sa ne protejeze de razele nocive, producatorii folosesc tot felul de substante, iar unele pot fi periculoase. Alternative exista, trebuie doar sa le cautam.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pentru ca bronzul de vara sa nu distruga sanatatea, cremele si uleiurile de corp pot fi scutul perfect care apara pielea de temutele raze.

Din pacate, multe lotiuni din comert nu ne sunt nici pe departe aliati, ci mai degraba inamici- spun specialistii. Contin o groaza de chimicale care distrug pielea in loc sa o protejeze.

Pericolul din cremele solare. Ce spun chimiștii

Ca o alternativa la substantele chimice, Elena Oancea- chimist de profesie- propune cremele si lotiunile facute 100% natural din fructe de catina, lavanda sau flori de crin.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Le cultiva acasa, iar dupa ce sunt culese, plantele minune ajung in laborator, unde sunt procesate.

Citeste si: Beneficiile cremei antirid- 5 secrete de infrumusetare

Mare atentie insa! Indiferent de lotiunile folosite medicii ne recomanda sa evitam expunerea indelungata la soare intre orele 11 si 16.

Atunci, razele sunt extreme de puternice, la fel si radiatiile, iar pielea are enorm de suferit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI