„Lorenna, cântăreața recunoscută pentru energia de care dă dovadă pe scenă, încă se resimte după perioada agitată și este nevoită să facă terapii care să îi detensioneze tălpile și gambele.

Lorenna, terapii de relaxare

Îndrăgită și iubită de public, Lorenna abia reușește să facă față numărului mare de spectacole la care este invitată. Simpatica artistă nu vrea, însă, să dezamăgească pe nimeni și face eforturi să ajungă peste tot.


„Am fost în toată România, am fost în Ardeal, în Moldova, în Bihor, nu i-am uitat nici pe românii din Diaspora, am fost și în Ungaria la Gyula, la Micherechi, la Budapesta, în Spania, la Madrid, în Italia, am ajuns”, a spus artista.
Pentru că efortul a fost pe măsura rezultatelor, artista se resimte acum și are nevoie de o perioadă de relaxare. După ore întregi petrecute zilnic pe tocuri, Lorenna aproape că nu își mai simte tălpile, iar gambele sunt încordate și umflate. Din dorința de a-și reveni cât mai repede, apelează la tratamente de detensionare musculară.

Citește și: VIDEO- Nicolae Turcu și cei mai buni prieteni. Artistul are o mare pasiune pentru papagali și căței

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

„Majoritatea artiștilor, Lorenna. În aceasta perioadă, după sărbători, multe concerte, după foarte mult timp petrecut pe tocuri, cum este cazul tău, au nevoie de un masaj de detensionare al picioarelor, al tălpilor, al gambelor, în mod particular această zonă a tibiei se contractează destul de tare”, a explicat un terapeut.
Masajele de acest fel sunt concepute special pentru diferitele grupe de mușchi din zona picioarelor. Efectele sunt rapide și de durata, însă, specialiștii recomandă ca procedurile să fie efectuate cu regularitate, astfel încât să împiedice acumularea tensiunii musculare.


Lorenna a încercat pentru prima data această procedură, dar este decisă să revină, mai ales că agitația din viața unui artist nu se termină niciodată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: