„Veste bună pentru șoferi! Cei care și-au pierdut permisul de conducere sau l-au stricat nu mai sunt nevoiți să meargă la ghișeu pentru a obține un duplicat. Cu mai multe detalii vin colega mea, Ellvira Costache”, a spus Simona Pătruleasa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Veste proastă pentru șoferii români. Benzina și motorina, în pragul unor scumpiri masive

Cum se poate înlocui permisul online

Ellvira Costache, reporter: De luna aceasta, șoferii care și-au pierdut permisul de conducere sau care au documentul deteriorat nu mor mai sta la cozi pentru un duplicat. Acum procdeura se face electronic prin accesarea site-ului Direcției Generale Permise de Conducere și Înmatriculări.

Citește și: 10 ani fără permis pentru șoferii care conduc băuți sau sub influența substanțelor interzise. Legea a fost deja promulgată de Klaus Iohannis

Ellvira Costache, reporter: Cum pot face acest lucru? Mai întâi, șoferii trebuie să vină la ghișeu prima dată, ca să își creeze contul de utilizatori. Mai apoi, se face o solicitare care trebuie să conțină următoarele documente: cerere, o copie a buletinului și achitarea taxei de permis în valoare de 89 de lei.

După emitere, permisul de conducere este expediat la adresa din România sau poate fi ridicat de la Serviciul Public pentru Permise de Conducere. De asemenea, Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că va face demersuri și pentru înmatricularea mașinilor tot din confortul locuinței.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si