În fața instanței au fost așteptați de susținători, care l-au aplaudat atunci când a intrat încătușat în sala de judecată. Între timp noi dezvăluiri au fost făcute din anchetă- mai mulți români erau implicați în afacerea ilegală.

„Doctore, te iubim!”

Traficanții de bebeluși din Grecia au ajuns în fața instanței

Așa a fost primit renumitul medic, în vârstă de 73 de ani, atunci când a fost adus în fața magistraților, alături de rețeaua pe care o conducea.

Mai mulți susținători au aplaudat gruparea infracțională, despre care procurorii greci spun că ar fi vândut copii cu până la 120.000 E

Alături de medicul ginecolog au fost arestați și alți membri ai staff-ului din clinică, dar și indivizi care aveau rolul de a racola posibile victime. Printre ei se numără o româncă în vârstă de 37 de ani- secretara medicului, o moașă din România, dar și un intermediar român. Despre ei anchetatorii spun că ar fi sechestrat și exploatat sute de femei provenite din medii defavorizate, pe care le-ar fi obligat să doneze ovule sau să fie mame surogat pentru cupluri de același sex.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cel puțin 14 locații din Hania, al doilea cel mai mare oraș din insula Creta, au fost folosite de grupare pentru adăpostirea mamelor-surogat. Este vorba despre case dărăpănate, pe care presa elenă le cataloghează drept „bordeie”. Cele care ajungeau captive acolo nu aveau voie să plece fără supraveghere. Procurorii spun că victimele simțeau gustul libertății doar atunci când mergeau la analize, la clinica condusă de rețea. Pentru fiecare lună de sarcină, tinerele obțineau doar 600E, în timp ce membrii grupării făceau adevărate averi de pe urma lor și a bebelușilor vânduți.

Cele 9 persoane vor afla astăzi dacă vor rămâne în continuare în arest, până la finalul anchetei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si