Jucăriile croșetate sunt indragite instant de copii pentru că sunt moi la atingere și viu colorate. Unde mai pui că pot fi făcute după chipul și asemănarea eroilor preferați.

Amza nu se mai desparte de elefantelul său împletit.

„Cum lui îi plac elefănțeii, am zis să aibă un prieten și sperăm că în momentul în care nu va mai dormi cu mami o să fie prietenul lui.

Este moale și pufos. Acest fir este baby friendly, iar umplutura din interior este hipoalergenică. Nu ne este frică dacă îl bagă în gură și nici nu se desprinde”, spune una dintre creatoare. 

Personajele preferate realizate cu croșeta, căutate de mămici

Jucăriile unicat sunt confectionate de Alina și Roxana, două surori din Galați pasionate de croșetat, care si-au descoperit acesta pasiune pe cand se aflau in concediu de maternitate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Au ieșit niște jucării moi, frumoase, catifelate, aspectuoase. Copiilor noștri le-au plăcut, ei au fost primii judecători și apoi am început să avem cereri de la prieteni”, spune una dintre creatoare.

De când au pornit această afacere, din mâinile tinerelor au ieșit nenumărate obiecte care au captat atenția celor mici: de la covorașe moi și pernuțe croșetate, până ursuleți, girafe sau iepurași. Foarte căutate sunt jucăriile care au dublă întrebuințare.

„Un iepuraș păturică, așa îi spunem. E o păturică făcută pentru căruț sau pentru pătuț. În același timp este și o jucărică. Este dintr-un bumbac potrivit copiilor atunci cand copiii mai rontaie cate o ureche.

Prețurile pentru o astfel de jucărie crosetata pornesc de la 120 de lei și pot ajunge până la 350 de lei, pentru modelele complexe si personalizate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si