„Peste o sută de oameni au fost uciși în urma atacurilor israeliene din Fâșia Gaza doar în ultimele 24 de ore. Tel Avivul a dezlănțuit iadul în enclava palestiniană, cu doar o zi înainte de vizita secretarului american al Apărării, care încearcă să găsească o soluție pentru încheierea conflictului. Între timp, au apărut fotografii cu însemnele purtate de ostaticii israelieni uciși din greșeală de propria armată”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Peste 100 de morți în Fâșia Gaza în ultimele 24 de ore

Asaltul total al forțelor israeliene nu i-a cruțat nici pe cei 3 ostatici care încercau să scape din calvarul captivității. În vârstă de 22, 26, respectiv 28 de ani, cei 3 tineri purtau un steag alb în momentul în care s-au apropiat de trupele israeliene. Din păcate, cei care trebuia să le fie salvatori le-au fost călăi. Soldații evrei au deschis focul, deși cei 3 aveau mâinile ridicate și nu prezentau niciun risc, declanșând furia în țară. Șeful armatei israeliene le explică soldaților procedura în astfel de cazuri.
Cei 3 au scris cu resturi de mâncare pe o pânză albă „SOS- Ajutor! Suntem 3 ostatici!”, dar nici acest lucru nu i-a impresionat pe soldații israelieni.

Citește și: Încă un ostatic cu dublă cetățenie, israeliană şi română, a decedat în Gaza. Anunțul făcut de Ministerul Afacerilor Externe

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tinerii au fost executați cu sânge rece, ca orice luptător Hamas, după care Israelul aleargă de peste două luni.


Doar în ultimele 24 de ore, peste 100 de persoane au fost ucise în Gaza de trupele Tel Avivului.
Chiar și spitalul din Khan Younis a fost ținta loviturilor militare.
Pe de altă parte, un tunel uriaș a fost descoperit în Gaza, prin care puteau circula chiar și vehicule, spun oficialii israelieni.
Pentru că războiul a adus deja suferință poporului palestinian, secretarul american al Apărării a ajuns astăzi în Israel pentru a găsi o soluție de încheiere mai rapidă a acestui conflict.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: