Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Peste 100 de români, blocați pe aeroportul din Valencia: „Ne tratează ca pe nişte animale”

Au trecut două zile și o noapte de chin pentru 130 de români care au rămas blocaţi pe aeroportul din Valencia, după ce o cursă Wizz Air către Bucureşti a fost anulată! Revoltați, oamenii se plâng că nimeni nu le-a dat nicio explicație și că au fost tratați ca animalele. Cu toate că repezentanții companiei susțin că le-au oferit cazare, au dormit pe jos, în aeroport, şi spun că au primit doar un banal voucher de 4 euro ca să nu stea chiar flămânzi. Printre pasageri sunt copii și persoane cu handicap, iar o aeronavă ar trebui să-i aducă acasă în aceste momente.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pasager: Suntem îngrijoraţi de vieţile noastre, de familiile noastre, pentru toată lumea, pentru că ne tratează ca pe nişte animale. Sunt familii cu probleme, cu părinţi bolnavi, cu copii mici.

Pasagerii povestesc revoltați cât chin au îndurat pe aeroportul din Valencia. Avionul companiei Wizz Air care ar fi trebuit să-i aducă acasă avea programată decolarea ieri- la ora 10 dimineața. Numai că veba s-a întâmplat și la scurt timp după ce s-au îmbarcat, cei 130 de pasageri români au fost obligați să părăsească aeronava.

Citeste si: Un al doilea român de pe nava de lux Diamond Princess a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Peste 100 de români, blocați pe aeroportul din Valencia

Li s-a spus că e vorba de o problemă de mentenanță și că în maxim o oră vor pleca. Nu a fost însă așa. I-a prins noaptea pe bieții oameni blocați în aeroport. Au încercat să doarmă acolo claie peste grămadă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pasager: Ne tot amână cu avioanele, peste o oră, după o jumătate de oră şi peste o oră şi aşa mai departe”. Am dormit 2-3 ore, ne-au trezit de dimineaţă la 3, ne-au adus că avem zborul la 6 dimineaţa.

Pasagera: Ne-au dat ieri toată ziua un voucher de 4 euro, cu care să stăm toată ziua, cu care să mâncăm toată ziua.

Cum să stai toată ziua cu 4 euro în buzunar? 4 euro costă o sticluţă de apă.

Cei captivi în aeroport sunt mai revoltați că nu au primit nicio explicație din partea companiei aeriene. Au avut parte numai de promisiuni. Chiar și astăzi li s-a spus din jumătate în jumătate de oră că va veni o altă aeronavă să-i aducă la București. În toată nebunia, unora li s-a făcut rău.

O femeie din Vâlcea ar fi trebuit să ajungă la înmormântarea mamei și când s-a văzut neputincioasă a suferit un atac de panică.

Reprezentanţii companiei Wizz Air susţin că zborul a fost reprogramat pentru data de miercuri- fără să precizeze și ora- şi că pasagerilor li s-a oferit cazare la un hotel, doar că unii ar fi refuzat.

Citeste si: Biletele de avion se scumpesc. Cât costă cursele spre Roma, Madrid și Londra

În plus, pasagerilor li se promite că vor primi banii dați pe bilete și o mică despăgubire, însă sub forma unui portofel electronic pe care îl vor putea folosi numai la achiziționarea unor alte bilete de la Wizz AIR.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI