Distracție, soare, muzică bună și o stare generală de fericire. Așa s-ar descrie festivalul Neversea, unde în fiecare vară se strâng mii de oameni dornici de distracție. Plaja din Constanța se transformă și vibrează pe muzica artiștilor renumiți, iar petrecăreții dansează, împreună, până la răsărit și își crează, astfel, noi amintiri de neuitat.

Se pot înscrie cei care au peste 16 ani

Cei care își doresc să participe la festival în mod gratuit au șansa aceasta.

Citeste si: 1 Mai 2022: Ce tradiţii se respectă în România de Ziua Muncii?

Vor lucra ca voluntari în cadrul evenimentului, timp de 4 nopți și 4 zile. Una dintre cerințele-cheie este vârsta.

Se pot înscrie cei care au peste 16 ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: UNTOLD 2022: Când are loc festivalul? Primii artiştii care şi-au anunţat participarea

Edy Chereji, director de comunicare: "Voluntariatul la Neversea e o varianță foarte bună pentru cei care doresc să ajungă la festival, și vor să aibă o alternativă la bilet sau abonament, mai ales că tinerii de la 16 ani și până la 35 de ani pot intra în acest program de voluntariat. Cel mai așteptat departament este cel al artiștilor, pentru că voluntarii vor avea cel mai mult ocazia să stea în preajma artiștilor mari care ajung la Festival."

Voluntarii vor lucra în ture de 6 ore

Voluntarii vor lucra în ture de câte 6 ore, astfel încât să poată gusta și din bucuria festivalului. Selecția se va face în urma CV-urilor, pe care tinerii trebuie să le trimită către agenție.

Citeste si: În ce dată are loc „Simfonia Lalelelor 2022” din Pitești. Este unul dintre cele mai colorate festivaluri ale primăverii

Edy Chereji, director de comunicare: "Să fii deschis, să îți dorești să participi la festival să fii o fire dornică, să-ți placă să lucrezi cu alți oameni. Să-ți placă muzica, pentru că este un festival de muzică."

Citeste si: Principalele aspecte astrologice ale lunii mai 2022. Ne așteaptă schimbări importante și radicale care aduc în prim-plan iubirea de sine

Prețul unui bilet la festivalul Neversea pleacă de la 134 de euro cu taxe pentru accesul general, până la 260 de euro cu taxe la zona VIP.

Citeste si: Lună nouă în Taur pe 30 aprilie 2022. Cum vor fi afectate zodiile

Cea de-a patra ediție a festivalului Neversea are loc între 7 și 10 iulie 2022, la Constanța. Peste 150 de artiști naționali și internaționali vor completa line-up-ul distracției, timp de 4 zile și 4 nopți pe malul mării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si