„Agenția Națională a Forței de Muncă scoate la bătaie peste 200 de locuri de muncă în Europa pentru românii care își doresc salarii mai mari și condiții de trai ceva mai bune. Colega mea, Larisa Rațiu, ne spune în ce domenii au nevoie europenii de angajați”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

200 de locuri de muncă pentru români în Europa

„Bună dimineața, Simona! Bine v-am găsit! Vorbim despre peste 200 de job-uri pentru români, disponibile în 8 țări europene.


Irlanda este țara care a pus la bătaie cele mai multe locuri de muncă. Vorbim despre 94 de posturi disponibile pentru măcelari, asistenți în vânzări și ajutor de bucătar.
Mergem mai departe și vedem că și Letonia pune la dispoziție 30 de locuri de muncă pentru specialiștii în sudură.
Germania, o altă țară deja cunoscută pentru numărul mare de români stabiliți acolo, a scos la înaintare 28 de joburi în domeniul auto și lucrători în sistemele de producție.
Și Malta le-a pus românilor la dispoziție 25 de locuri de muncă.

Citește și: VIDEO- Începe programul Mașina Electrică de 100 de euro pe lună în Franța

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Chiar dacă aceasta destinație este cunoscută de români mai mult ca una de vacanță, iată ca sunt și aici oportunități de făcut bani, e nevoie de strungari și șoferi de taxi.
Desigur, pe lista țărilor unde românii pot merge să muncească se regăsesc și Italia și Olanda.
Este important de știut că, potrivit ANOFM, contractele de muncă pot avea durată determinată, de 6 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi chiar permanente.


Cifrele arată ca peste 6 milioane de români s-au stabilit deja în străinătate pentru ca acolo și-au găsit un loc de muncă stabil”, a transmis Larisa Rațiu (Damian), reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si