UPDATE 16.52. Aeronava a decolat la ora 16.21. 

UPDATE 16.15. „Wizz Air confirmă că zborul W9 3775 de la Constanța către Londra Luton din data de 12 iunie 2019 a suferit o întârziere din cauza unei verificări tehnice neprevazute cauzată după impactul cu o pasăre. Pasagerilor li s-au oferit vouchere de alimentare și cazare.

Cu toate că situația este în afara controlului Wizz Air, ne cerem scuze tuturor celor afectați pentru inconvenientele cauzate, dar siguranța pasagerilor, echipajului și a aeronavei este prioritatea companiei”, se arată într-un comunicat oficial. 

UPDATE 15.40.  Pasagerii au fost anunțați că zborul s-a amânat pentru ora 16.00.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit unui reprezentat al aeroportului, aeronava a aterizat aseară, la 20.18, lovind o pasăre.

Comandantul a efectuat verficările de rigoare și a solicitat intervenția unei echipe tehnice de la Bucuresti, zborul fiind reprogramat pentru astăzi, în jurul orei 11.10.

Pasagerilor li s-au rezolvat solicitările, fie că a fost vorba de reprogramarea zborului sau de cazarea la un hotel din Constanța sau de transportul în oraș.

Au fost necesare însă verificări suplimentare, iar, astăzi, pasagerii au fost anunțați că decolarea s-a amânat pentru ora 14:13.

„Asta-i România!!! Aceștia sunt românii noștri! Păcat, mare pacat pentru bătaia de joc primită de acești bieți oameni”. ne-a scris, revoltat, un telespectator Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si