Aeroporturile sunt pline în aceste zile iar călătorii se împart în două categorii. Unii merg la rudele aflate în străinătate care nu reușesc să ajungă acasă de Paște. Alții au decis să dea sărbătorile tradiționale pe vacanțe exotice, a transmis Cristina Dorobanțu. 

Petrec sărbătorile departe de casă

Doamna Lidia are un drum lung de parcurs până la copiii stabiliți în Marea Britanie.

,,Merg eu la ei, nu au cum, muncesc. Nepoțica doi anișori face acum, pe data de 11, și cu atât mai mult am hotărât să plec eu la ei'', a spus doamna Lidia. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Efortul merită, iar cei dragi vor primi inclusiv delicatese de acasă.

,,Miere, lumânare de Paște am cumpărat, ciocolată..inclusiv lumânarea de Paște ați luat-o? Am luat-o de acasă, desigur, că e din ceară curată''. 

Citește și: VIDEO- Curățenia de Paște golește buzunarele. Cumpărăturile pot ajunge să coste mai mult decât ar cere o firmă specializată pentru aceste servicii

Altă familie a venit din Republica Moldova cu microbuzul și va zbura spre altă țară de pe continent.

,,În Germania, la Dortmund plecăm. O să fie sărbătorile frumoase că suntem împreună. Copiii aproape de un an n-au fost, da, din luna august n-au fost acasă. Muncesc acolo și nu pot să vină, ne ducem noi''. 

Datele agențiilor de turism arată că 60 la sută dintre români și-au planificat din timp vacanța de Paște.
Cei mai mulți călătoresc în Italia, Spania, Portugalia ori au ales destinații exotice. Au plătit pentru aceste vacanțe între 700 și 2500 de euro de persoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si