Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Petrecere americană pentru George Rotaru. Cum s-a distrat cântărețul?

Îndrăgitul cântăreț George Rotaru și-a aniversat frumoasa vârstă de 71 de ani într-un mod inedit. A vrut să sărbătorească la fel ca peste Ocean și și-a invitat cei mai buni prieteni într-o locație specială.

Redactia Stirile Kanal D,

Petrecere americană pentru Geroge Rotaru [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Petrecere americană pentru George Rotaru. Artistul a dorit ca la împlinirea celor 71 de ani să sărbătorească la fel ca peste Ocean. Și-a chemat cei mai buni prieteni într-o locație specială, unde i-a servit cu hamburgeri, coaste de porc și inele de ceapă. Iată imaginile”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Petrecere americană pentru George Rotaru

Așa a început petrecerea în stil american organizată de George Rotaru la împlinirea celor 71 de ani. Artistul, proaspăt întors din Statele Unite ale Americii, și-a chemat cei mai buni prieteni pentru a-și sărbători ziua de naștere. Iar printre cei prezenți s-au numărat Mirabela Dauer, Elena Merișoreanu, Simona Florescu, Simona Dichiseanu și Viorica Chirciu.

Citește și: VIDEO- Familia „Ambani”, nuntă de toți banii. Printre invitați s-au numărat Mark Zuckerberg, Bill Gates și Rihanna

Invitații au fost surprinși plăcut încă de la sosire când au fost întâmpinați de sărbătorit cu flori și pălării pentru petrecere.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

George Rotaru este singurul român care a cântat în cazinourile din Las Vegas împărțind scena cu artiști mari internaționali. De altfel, într-un astfel de context l-a cunoscut și Elena Merișoreanu. De atunci au trecut peste 20 de ani de prietenie.

„La Las Vegas scria mare: un român pentru prima dată. Eu, curioasă. Cine e românul. Am stat acolo să văd. Eram cu nepoții, i-am dus în altă parte și la un moment dat cine apare? George Rotaru”, a povestit Elena Merișoreanu.

A fost o aniversare ca-n filme de unde nu au lipsit accesoriile colorate și preparatele americane.

Cel mai așteptat moment a fost sosirea tortului. Acesta a fost adus pe ritm de tobe, iar prietenii i-au cântat lui George „La mulți ani”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI