Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Petrecere cu spumă după ospățul de 1 Mai. Cei care nu au ajuns până la mare, au petrecut în piscinile cu apă termală din stațiuni

Cei care nu au putut ajunge la mare, au ales să meargă la piscinele cu apă termală din stațiuni.

Redactia Stirile Kanal D,

Petrecere cu spumă după ospățul de 1 Mai [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei care nu au ajuns până la mare, au petrecut în piscinile cu apă termală din stațiuni. La Băile Felix, muzica a răsunat în boxe încă de dimineață, în timp ce grătarele au sfârâit fără încetare. După ospăț, turiștii veniți din toate colțurile țării au dansat cât i-au ținut picioarele la petrecerea cu spumă, a transmis Christian Sabbagh.

Petrecere cu spumă după ospățul de 1 Mai

Cu spumă party și baloane, așa au petrecut de 1 mai turiștii de la Băile Felix. Românii veniți din toată țara, dar și din străinătate, s-au distrat pe cinste pe ritmuri electrizante.

,,Eu sunt româncă, soțul meu islandez și atunci am zis să venim să sărbătorim 1 mai și Paștele acasă. Sincer nu mă gândeam că o să îmi placă pentru că nu chiar am vârstă pentru asta, e plin de copii dar sincer mă distrez foarte bine'', a spus o turistă. 

Cei mai patrioți au luat steagul României și au încins o horă în bazinele cu apă termală.

Oaspeții veniți aici au avut parte și de o repriză de Aqua zumba.

Delia Papik, instructor aqua zumba- O ședință durează de obicei cam 30 de minute. Este foarte solicitant, deoarece este în apă, dar nu solicită încheieturile, deci este indicat pentru orice categorie de vârstă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

,,Sunt din Cluj și e foarte fain, nu mă așteptăm astăzi să văd și spumă și muzică faină. Momentan i-am făcut poze mamei că-mi place cum se distrează și mă duc și eu să mă bag la apă''.

Mișcarea a fost bine venită, mai ales că pe tot parcursul zilei, grătarele, dar și ceaunele cu mâncare tradițională au mers la foc continuu.

Citește și: VIDEO- 1 Mai în Bucovina. La casa solistei Andreea Popovici se pregătesc mâncăruri delicioase, cu multă veselie și cânt

Cătălin Buz, bucătar- O tocană din carne de porc care are ceafă, pulpă de porc, costiță cu os și cotlet de porc. Lucrăm dimineață de la ora 8 ne ocupăm de ea. Vreo 4, 5 ore? Da, cam patru ore.

Pentru mini vacanța de 1 mai, peste 10.000 de turiști au ales să își petreacă un sejur la Băile Felix. Aglomerație a fost și la Tășnad, în județul Satu Mare.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Deși temperatura de afară abia a depășit 20 de grade, acest lucru nu i-a speriat pe turiștii veniți de la sute de km depărtare pentru a face o baie în bazinele cu apă termală.

Vlad Precup, bucătar- Langoșul de anul acesta din 2024 sigur o să bată micii. Langoșul de la Tușnad cu brânză, smântână și mujdei de usturoi.

Cei veniți aici s-au putut bucura de patru bazine cu apă termală, tobogane și jacuzzi. Locația este deschisă și în următoarele zile, când este așteptat un nou val de turiști.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI