Românii știu să se distreze chiar și atunci când afară e frig de crapă pietrele. O dovedesc turiștii din Stâna de Vale, care au încins în acest weekend o petrecere în aer liber. Cheful a fost organizat în mijlocul pădurii de brazi, iar muzica a fost asigurată de unul dintre cei mai faimoși DJ de pe continent, a transmis Cristina Dorobanțu.

Petrecere de iarnă, în mijlocul naturii

După ce o zi întreagă s-au dat cu săniile și cu schiurile, turiștii de la Stâna de Vale s-au pus pe petrecere la minus 10 grade.

Ritmurile mixate alerte i-au făcut sa danseze frenetic așa că nici nu au resimțit gerul nopții.

Noi credem că este un eveniment reușit, avem invitați din toată țara, din București, Timișoara, Oradea, din străinătate. Ar putea să devină o tradiție și să aducem cât mai mulți turiști în această stațiune care mulți ani de zile a fost lăsată în paragină, a declarat Gabriela Popon, organizatorul evenimentului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Conceptul acestui tip de distracție este menit să întinerească stațiunea frecventată anual de sute de mii de turiști din toate colțurile lumii.

Citește și: VIDEO- Pârtia Luna Șes, deschisă după 30 de ani. Împătimiții sporturilor de iarnă se pot bucura de zăpadă în Țara Oașului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si