„Atmosfera a fost întreținută de Damian Drăghici și trupa sa, iar vedetele s-au întrecut în apariții de senzație”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Petrecere pe cinste în familia Kanal D

Familie, acesta este cuvântul care ne definește. Muncim umăr la umăr și petrecem de multe ori mai mult timp la birou cu cei care ne-au devenit prieteni pe viață.


Iar noaptea trecută, ne-am reunit... să ne și distrăm, la cea mai așteptată petrecere a anului, cea de Crăciun. Domnul Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Dogan Media International, a urcat pe scenă și a ținut la începutul serii un discurs emoționant.
„Sunt mai mult de 500 de oameni care lucrează la noi. Așa că ar trebui să fiți mândri de voi, pentru că tot ce am realizat, am realizat împreună, ca o familie, iar asta mă face foarte fericit și mândru! Sunt foarte fericit că lucrez alături de niște oameni atât de frumoși. Am făcut asta împreună, este succesul nostru și vom face și mai multe împreună, ca familie”, a transmis Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Dogan Media International.
Damian Drăghici, unul dintre cei mai iubiți artiști din România și nu numai, i-a încântat pe cei prezenți cu un spectacol incendiar.

Citește și: VIDEO- Crăciun prelungit până în ianuarie. Perioadele încheierii târgurilor de Crăciun

Atmosfera a fost una extraordinară, iar cei prezenți s-au bucurat să împărtășească amintiri frumoase și să privească spre viitor cu optimism.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Radu Andrei Tudor a intrat anul acesta în echipa Kanal D2 ca prezentator Newstime, un proiect de succes al noului post generalist de televiziune. Pentru el, a fost prima petrecere în familia trustului Dogan.
„Mă simt ca acasă cumva, foarte bine mă simt, iar colegii mei de la Newstime au avut grijă să facă introducerea foarte bine în echipă”, a spus Radu Andrei Tudor, prezentator Newstime.

Astăzi, Dogan Media International e un grup media puternic, funcționând pe trei paliere aflate într-o continuă dezvoltare TV, prin Kanal D și Kanal D2, Radio, prin Radio Impuls și divizia Digital.

„Pentru mine, acest trust este viața mea. Și chiar cred asta. Sunt foarte fericit! Am văzut de-a lungul anilor cât de mult am crescut împreună și este rezultatul unei munci de echipă”, a adăugat Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Dogan Media International.
Dogan Media International promite să vă aducă și anul viitor entertainment de calitate și informații relevante, așa că rămâneți alături de noi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: