Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Petrecerea care a sfidat toate regulile

Unde nu-i lege, este sfidarea sacrificiilor pe care le-am făcut toţi până acum, timp de două luni! O petrecere ad-hoc dată sâmbăta seara, în parcul Herăstrău, din Capitală, a ignorat cu desăvâraşire toate măsurile de siguranţă impuse de autorităţi şi a creat un precedent periculos pentru perioada ce urmează. Zeci de tineri s-au adunat pe iarba din faţa unei terase, au băut, au dansat şi au făcut abstracţie de regula distanţării sociale. Adunarea a fost supravegheată de la distanţă de forţele de ordine, care nu au avut cum să intervină.

A.M.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Imaginile pe care le vedeţi NU sunt de arhivă!

    Petrecerea a inceput ceea ce odata cu lasarea serii s-a transformat intr-o petrecere fara precedent in ultimele luni.

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

    O terasa aflata pe malul lacului si-a deschis barul in exteriorul incintei şi, de aici, au fost vândute bauturi răcoritoare şi alcoolice oricui a trecut pe acolo. Un DJ amplasat strategic la intrare a animat atmosfera, astfel ca cei mai multi clienti au preferat sa ramana in zona si sa se bucure de atmosfera de club in aer liber.

    Odata cu lasarea serii, zona din preajma terasei s-a tranformat intr-un adevarat ring de dans iar tinerii dornici de distractie si-au asezat lucrurile pe iarba si au ramas sa petreaca în voie, ca si cand n-ar exista nicio regula.

    Mai grav este ca intreaga petrecere a fost supravegheta de la distanta de forte de ordine, incapabile sa intervina. Cele 3 zile, neintrate sub incidenta niciunei legi, par sa fi fost momentul potrivit pentru ca unii patroni de localuri sa fructifice momentul.

    Ziua de după petrecere a venit cu sancţiuni pentru clubul cu pricina şi controale in toate parcurile din capitală.

    Odată aparute in mediul public, imaginile stupefiante de aseara au iscat reactii dure din partea autoritatilor administrative locale. Viceprimarul Capitalei nu s-a sfiit sa reclame micile intelegeri dintre legiuitori si sefii diverselor localuri.

    Incalcarea regulilor de aseara nu a ramas nesanctionata de primarie, insa raul a fost deja facut.

    Citeste si: VIDEO| Copii împărtăşiţi cu aceeaşi linguriţă

    Citeste si: VIDEO| Promisiuni, dar şi avertismente

    Citeste si: Scandal la Vama Nadlac. Răzvan Marin s-a revoltat. Protest de amploare

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI