Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Petreceri anulate de Halloween. Organizatorii, noi soluții

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale toamnei, Halloween-ul, nu va mai fi sărbătorit la fel ca anii trecuți. Petreceri anulate, bani pierduți.

Iulian Ciurea,

Petrecere de Halloween [Sursa foto: Choose Chicago]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Loredana lucreaza impreuna cu mai multi tineri din Cluj la o firma de organizare evenimente. De cateva saptamani activitatea lor a fost intrerupta pentru ca restrictiile date de pandemie nu permit adunarile de mai multe persoane.

Asa se face ca anul acesta nici de Halloween nu se pot costuma.

Halloween cu petreceri anulate pentru români

Costumele infricosatoare sau cele de personaje de poveste nu vor mai fi inchiriate in aceasta perioada.
Nici recuzita pentru spectacole nu a mai iesit din depozit de cateva saptamani bune.
„Tot ce vedem aici era recuzita foarte foarte folosita. Zilnic intra, iesea, veneau chestii noi, concepeam ateliere care sa fie pe placul copilasilor insa acum se aseaza praful pe ea”, spune organizatorul.


„Anul acesta masca de protectie este principalul accesoriu in costumatia noastra de Halloween.  Chiar daca nu vom putea merge la petreceri, ne putem costuma in personajul nostru preferat, macar pentru cateva fotografii”, relatează corespondentul Kanal D.

Organizatorii de petreceri de Halloween caută soluții după ce au fost anulate

Daca pana nu demult venirea Halloween-ului se simtea si in magazine, anul acesta rafturile nu au mai fost pline cu decoratiuni specifice.


„Parca nu am simtit inca nici toamna asa cum trebuie. Poate era frumos sa avem inca dovlecei”, spun oamenii.
Daca nu ar fi fost pandemie, in acest resort de langa Cluj Napoca ar fi avut loc o petrecere uriasa, doar ca acum asa ceva nu mai este posibil.
„Nu vrem sa trecem peste Halloween si ne-am gandit la ateliere de creatie pentru cei mici, inclsuiv concursuri de sculptat dovleci cu premii si alte surprize.
Totul se va desfasura afara dar asteptam sa vedem in continuare cum va evolua situatia”, spun organzatorii.
Data fiind situatia actuala doar cei cazati aici vor putea beneficia de cele cateva activitati organizate in spiritul Halloween-ului si doar intr-un numar foarte restrins.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI