„Îndrăgostiții și-au sărbătorit iubirea, aseară, la petreceri organizate în mai multe locații din țară. În Băile Felix, cheful a fost animat de cunoscuta cântăreață Lena Miclăuș, iar la Cluj Napoca, Horia Brenciu i-a ținut pe ringul de dans pe petrecăreții prezenți”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Petreceri pentru îndrăgostiți de Valentine's Day 

Sute de cupluri de îndrăgostiți au petrecut aseară într-un local de lux din Cluj-Napoca.

Sala ultramodernă și extrem de elegantă a fost inaugurată de Valentine's Day, iar Horia Brenciu a fost primul artist care a concertat în această locație.

Citește și: VIDEO- De Valentine's Day, cuplurile s-au căsătorit de probă. Cum a decurs ceremonia?

Oamenii s-au bucurat de petrecere și de cadrul romantic, pregătit special pentru Ziua Îndrăgostiților.

„- E o atmosferă extraordinară, perfectă pentru 14 februarie.

- Se simte, așa, romantismul în aer?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

- Se simte peste tot romantismul. Inclusiv în sală, cu Horia Brenciu”, a explicat un invitat.

Invitații au fost întâmpinați la intrare de personaje desprinse parcă din povești, apoi surprizele au continuat cu mesele decorate special pentru Valentine's Day, dar și cu meniul pregătit.

Pe lângă Horia Brenciu, muzica a fost asigurată de un DJ, iar la începutul evenimentului invitații au putut asista și la un spectacol de dans.

Și în stațiunea Băile Felix a fost sărbătorită Ziua Îndrăgostiților. Administratorii unui hotel au organizat o petrecere de vis pentru sute de persoane iar atmosfera a fost întreținută de cântăreața Lena Miclăuș.

„Ne simțim bine, am venit cu prietenii, să petrecem un pic, cu toate că noi așteptăm Dragobetele. E important să sărbătorim iubirea, dar cel mai important e să ne iubim în fiecare zi”, a spus o persoană.

Lena Miclăuș le-a oferit petrecăreților un program special care a inclus multe piese de dragoste, spre încântarea petrecăreților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si