Pe mese, cu mâncare bună și băutură din belșug, așa au petrecut sute de români într-un restaurant din nordul Capitalei. În centrul atenției au fost Ionii și Ioanele, care au dat startul petrecerii sâmbătă seară.

Petrecere incendiară de Sfântul Ion

Oamenii s-au dezlănțuit pe muzica lăutarilor care a răsunat în boxe până după miezul nopții.

Responsabili pentru atmosfera incendiară au fost Clejanii.

Viorica și Ioniță au scos toți oamenii la dans.
Iar Viorica de la Clejani are planuri mare pentru 2024 și pregătește o revenire în forță, începând cu o schimbare de look.
„Eu sunt unicat, eu sunt pe strada mea, sunt bine, dar vreau sa fac ceva ce făceam acum 20 de ani. După ziua asta de Sfântul Ion a lui Ioniță intrăm în studio și trebuie să-mi termin piesele combinații balcanice, autentice, rock. Eu sunt o împătimită a rock-ului, mi-am schimbat și ținuta din garderobă, mi-am cumpărat bocanci cu ținte, geacă cu ținte, pantaloni de piele. Iubesc rock-ul”, a spus Viorica de la Clejani.
Iar artista mai are o dorință pentru acest an.

Citește și: VIDEO- Cu telefonul în mână în noaptea dintre ani! Românii au petrecut Revelionul pe internet

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Dorința mea cea mai mare este ca oamenii sa iubească animalele și eu să-mi fac un adăpost de animale și să îngrijesc toate animăluțele, când nu o să mai cânt, ăsta o să fie job-ul meu, să fiu urmașa lui Brigitte Bardot. Nici carne nu mai mănânc, am renunțat de dragul animalelor”, a mai mărturisit îndrăgita artistă.

Nu au lipsit nici torturile sau șampania cu artificii pentru sărbătoriții zilei.

Acești domni au venit special de la Sibiu ca să-și serbeze onomastica în stil mare.
Doamnele și domnișoarele și-au propus să atragă toate privirile, așa că și-au căutat ținute care mai de care mai îndrăznețe pentru o noapte de pomină.

Mișcările de dans au fost amețitoare, iar oamenii nu au stat jos nici măcar o secundă.

Iar spre dimineață, muzica lăutărească a fost înlocuită de muzica pop sau electronică. Dar oamenii nu au dat semne că vor să plece acasă.

Aproape două milioane de români și-au serbat onomastica. Cei mai mulți sunt bărbați și poartă numele de Ioan, Ion, Ionel, Nelu sau Ionuț. La femei cele mai populare nume sunt Ioana, Ionela, Oana sau Nela.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si