Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Petrecerile de apartament, în pandemie. Maxim 20 de persoane

Sunt permise petrecerile de apartament cu maxim 20 de persoane, pentru că autoritățile par incapabile să oprească valul de chefuri în pandemie.

Iulian Ciurea,

Asemenea petreceri arată că oamenilor care le organizează nu le pasă de cei din jurul lor. [Sursa foto: Stirile ProTV]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Infectat deja și biruitor în lupta cu virusul care împuținează omenirea- vestitul manelist Tzancă Uraganu parcă se crede acum mai imun ca niciodată. Ca un rege pe un piedestal a stat în mijlocul unei mulțimi covârșitoare la o petrecere privată- pusă în scenă într-un cartier din Bacău.


Polițiștii- care l-au lăsat o jumătate de oră să cânte- apoi au spart tot cheful- spun că s-ar fi strâns aici doar... 30 de persoane. Numai că în imaginile transmise în spațiul public chiar de artist- Părintele- în vârstă de numai 42 de ani, a fost diagnosticat cu coronavirus în urmă cu aproape 3 săptămâni

Petrecerile se mută în apartament, pe vreme de pandemie

Atât manelistul- cât și restul formației și mulți dintre petrecăreți au sfârșit distracție cu amenzi și plimbări pe la secția de poliție. La câteva ore după asta- Tzancă Uraganu a transmis că anulează toate evenimentele programate în acest an- semn că sunt destui care aveau de gând să încalce restricțiile din pandemie- prin nunți și botezuri de pomină.
„Oameni buni, amânați nunțile... vă rog eu frumos! Vă garantez că nu se mai poate face nimic.

Am văzut cu ochii mei!”, spune acum Tzancă Uraganul.
Jurnaliștii spun că asemenea petreceri arată că oamenilor care le organizează nu le pasă de cei din jurul lor.
Pentru mulți răspunsul este nu... Iar în astfel condiții- când agenții stau cu ochii pe rețelele de socializare ca să-i prindă în flagrant pe cei care calcă strâmb- le rămâne o singură variantă- petrecerile de apartament- celebre odinioară.
Startul l-au dat deja tot artiștii. Costi Ioniță, Adi Minune și Jador și-au adunat prietenii și au chefuit ca pe vremuri.

Maximum 20 de oameni la petrecerile organizate în apartament

„Pe vremurile acelea de ziua noastră de naștere, petrecerile acolo le făceam, ne strângeam cu toții acasă, că așa erau vremurile.
Ne filmam pe casetă, era singura posibilitate și cam atât, dar într-adevăr, distracția era mai plăcută atunci.
Nu mai e distracția de altădată, oamenii s-au schimbat.
Cine a făcut în anii 90 majoratul, l-a făcut acasă, nici nu se punea problema, normal, era acasă! Era Modern Talking, CC Catch”, spun oamenii.
Autoritățile dau undă verde petrecerilor de apartament cu o condiție- să nu se adune mai mult de 20 de oameni.
"Daca fac acasa cu 20 de oameni este la limita regulii impuse de noi. Daca fac deja cu 30 de oameni, atunci, daca organele de control sunt sesizate, aplica amenzi!”, spune vicepremierul Raluca Turcan.
Atenție- însă. Dacă deranjați vecinii și aceștia sesizează poliția- puteți fi buni de plată dacă se constată că a fost încălcată legea!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI