,,Vedetele autohtone se distrează, mai nou, la petreceri în liniște. Noul concept, silent party, a castigat mulți adepți în rândul persoanelor publice, care ascultă și dansează pe melodiile preferate ascultate la caști. Cum arată o astfel de petrecere, vedeți acum’’, a transmis Cristina Dorobanțu.

Petrecerile în liniște, o nouă modă

Odată cu indicațiile date de DJ, care de data aceasta au fost Andreea Esca și Cristian Șimonca, zis Otravă, s-a dat startul petrecerii în liniște.

Silent party este noua modă de distracție pe ritmurile preferate. Petrecăreții ascultă muzică la căști fară a-i perturba pe cei din jur.

Andreea Esca: Foarte tare. Sper că toată lumea se distrează, e destul de nouă, sper să prindă, dacă dai căștile jos e liniște, groaznic.

Otravă: ,,Mi se pare tare, e o chestie care se face de mai multă vreme, se ascultă, sunt mai mulți dj și lumea ascultă ce vrea și cumva dacă te regăsești în muzica pe care o pune unul dintre ei este minunat’’.

Citește și: VIDEO- Zile de sărbătoare în Mexic! O comunitate aduce ofrande și cântece pentru un vulcan periculos. ,,E fericit acum''

Acest nou concept de petrecere se practică în Romania de puțin timp dar și-a castigat mulți adepți. Vedetelor li se pare interesant că pot experimenta trăiri diferite fata de celelalte persoane aflate la aceeași petrecere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alexia Eram: Este o experiență foarte tare să vezi cum alți oameni se distrează și nu se aude nimic și fiecare se distrează în capul lui.

Alexia Eram s-a distrat de data aceasta de minune pe muzica mixată chiar de mama ei, Andreea Esca. Vedeta a avut la această petrecere rol de DJ.

Alexia Eram: Asculți la maximum piesa preferată, dansezi și nu perturbi pe nimeni pentru că daca o scoți e liniște și frumos.

Alexandra Ungureanu a fost unul dintre cei mai fericiți invitați. De cum și-a fixat frecventa, și-a auzit, în căști, mixată una dintre melodiile ei.

Alexandra Ungureanu: Alexandra, ce asculți? Piesa mea nouă. Cum sunt petrecerile acestea?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Foarte tare, mi se pare ciudat că te separă de ceilalți și momentul în care ne întâlnim, ne întâlnim că să ne bucuram în același fel și mai și povestim, e simpatic să vezi că ești în lumea ta, fiecare dansează pe rimul lui, pe starea lui, poate fi interesant.

Citește și: VIDEO-Taraful de Caliu, apreciat la nivel internațional. ,,Unde am fost, avem succesul''

Și momentul petrecerii a fost pe placul invitaților. De exemplu, Alice Peneaca, de când a devenit mamă, preferă astfel de evenimente organizate în timpul zilei.

Alice Peneacă: Mi-ar plăcea foarte mult să fie cât mai multe petreceri așa pe zi, pentru că eu de la ora 20.00

mă culc și nu ajung la o alta petrecere. Pe mine dacă mă invită cineva la o petrecere care începe la ora 19.00, nu mă duc, cum se culcă cea mică, am picat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si