Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Petrecerile în liniște, o nouă modă. Cum se distrează vedetele autohtone? ,,Este o experiență foarte tare''

Petrecerile în liniște, un nou concept. Iată cum se distrează vedetele autohtone!

Redactia Stirile Kanal D,

Petrecerile în liniște, o nouă modă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,Vedetele autohtone se distrează, mai nou, la petreceri în liniște. Noul concept, silent party, a castigat mulți adepți în rândul persoanelor publice, care ascultă și dansează pe melodiile preferate ascultate la caști. Cum arată o astfel de petrecere, vedeți acum’’, a transmis Cristina Dorobanțu.

Petrecerile în liniște, o nouă modă

Odată cu indicațiile date de DJ, care de data aceasta au fost Andreea Esca și Cristian Șimonca, zis Otravă, s-a dat startul petrecerii în liniște. Silent party este noua modă de distracție pe ritmurile preferate. Petrecăreții ascultă muzică la căști fară a-i perturba pe cei din jur.

Andreea Esca: Foarte tare. Sper că toată lumea se distrează, e destul de nouă, sper să prindă, dacă dai căștile jos e liniște, groaznic.

Otravă: ,,Mi se pare tare, e o chestie care se face de mai multă vreme, se ascultă, sunt mai mulți dj și lumea ascultă ce vrea și cumva dacă te regăsești în muzica pe care o pune unul dintre ei este minunat’’.

Citește și: VIDEO- Zile de sărbătoare în Mexic! O comunitate aduce ofrande și cântece pentru un vulcan periculos. ,,E fericit acum''

Acest nou concept de petrecere se practică în Romania de puțin timp dar și-a castigat mulți adepți. Vedetelor li se pare interesant că pot experimenta trăiri diferite fata de celelalte persoane aflate la aceeași petrecere.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alexia Eram: Este o experiență foarte tare să vezi cum alți oameni se distrează și nu se aude nimic și fiecare se distrează în capul lui.

Alexia Eram s-a distrat de data aceasta de minune pe muzica mixată chiar de mama ei, Andreea Esca.

Vedeta a avut la această petrecere rol de DJ.

Alexia Eram: Asculți la maximum piesa preferată, dansezi și nu perturbi pe nimeni pentru că daca o scoți e liniște și frumos.

Alexandra Ungureanu a fost unul dintre cei mai fericiți invitați. De cum și-a fixat frecventa, și-a auzit, în căști, mixată una dintre melodiile ei.

Alexandra Ungureanu: Alexandra, ce asculți? Piesa mea nouă. Cum sunt petrecerile acestea?

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Foarte tare, mi se pare ciudat că te separă de ceilalți și momentul în care ne întâlnim, ne întâlnim că să ne bucuram în același fel și mai și povestim, e simpatic să vezi că ești în lumea ta, fiecare dansează pe rimul lui, pe starea lui, poate fi interesant.

Citește și: VIDEO-Taraful de Caliu, apreciat la nivel internațional. ,,Unde am fost, avem succesul''

Și momentul petrecerii a fost pe placul invitaților. De exemplu, Alice Peneaca, de când a devenit mamă, preferă astfel de evenimente organizate în timpul zilei.

Alice Peneacă: Mi-ar plăcea foarte mult să fie cât mai multe petreceri așa pe zi, pentru că eu de la ora 20.00 mă culc și nu ajung la o alta petrecere. Pe mine dacă mă invită cineva la o petrecere care începe la ora 19.00, nu mă duc, cum se culcă cea mică, am picat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI