Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul regretatului artist Petrică Mîțu Stoian

Artistul Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață sâmbătă seara, 6 noiembrie, la Spitalul de Urgență din Reșița, secția ATI. Cântărețul fusese diagnosticat cu noul coronavirus.

M.A.,

Procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul regretatului artist Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Procurorii s-au sesizat în urma decesului lui Petrică Mîțu Stoian

Cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian a ajuns inclusiv pe masa procurorilor, întrucât există suspiciuni în ceea ce privește decesul interpretului.

După ce a fost confirmat pozitiv cu Covid, artistul s-a vindecat, însă a ajuns din nou în stare gravă la spital, în urma unor complicații de sănătate. Diagnosticul dat de medici a fost acela de șoc septic în momentul în care interpretul a ajuns la unitatea medicală din Reșița. 

Petrică Mîțu Stoian urma un tratament la o clinică privată, în camera hiperbară. 

Citeste si: Când va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian?

Suspiciunile procurorilor

Artistul, în vârstă de 61 de ani, apucase să facă o singură ședință din acest tratament. La o zi distanță, a început să se simtă rău. 

Suspiciunile procurorilor au apărut în contextul în care CT-ul de dinainte de deces a arătat că artistul avea bule de gaz pe plămân, în zona superioară. 

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Medicii nu exclud ca aceste bule să fi apărut din cauza terapiei hiperbare pe care artistul o urma. Această operațiune presupune „forțarea oxigenării”, potrivit specialiștilor. Mai mult decât atât, medicii de la Spitalul de Urgență din Reșița au depus o plângere de moarte suspectă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. 

Citeste si: VIDEO| A murit „Amiralul muzicii populare”. Petrică Mîțu Stoian a luat supradoză de anticoagulante

Pe de altă parte, cântărețul suferea de probleme cardiace și lua tratament și cu anticoagulante. Starea de sănătate i s-a degradat brusc, motiv pentru care a fost transportat de urgență cu o ambulanță la spitalul din Reșița. 

Ultima apariție a lui Petrică Mîțu Stoian

Cu o săptămână în urmă, cântărețul a fost prezent în numeroase studiouri TV, acolo unde a participat la mai multe emisiuni, filmând inclusiv pentru edițiile speciale de Revelion. Regretatul artist a fost filmat din culise în timp ce interpreta o melodie alături de Mariana Ionescu Căpitănescu, Steliana Sima și Constantin Enceanu.

Citeste si: Cum ar fi vrut Petrică Mîțu Stoian să fie înmormântarea lui. Și-a cântat sfârșitul într-o melodie: ”Jucați, lume, chiuiți, pe mine mă pomeniți”

Clipul a fost postat pe Youtube chiar de către Mariana Ionescu Căpitănescu, având descrierea: „Imagini de la ultima emisiune, alături de Petrică Mîțu Stoian… (27 oct.2021)”.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Petrică Mîțu Stoian mai apare într-o altă postare publicată de tânărul interpret Alin Gabriel Matei, alături de Vlăduța Lupău și Mioara Velicu.

„Am filmat cu drag pentru TVR 2, ediție specială de Revelion alături de artiști dragi sufletului meu”

Procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul regretatului artist Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook.com]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI