30 de fermieri, obisnuiti cu munca pamantului si mai putin cu tehnologia, au primit cate un POS. Aparatul aduce un aer modern in piete.

Noua metoda de plata ii pune in dificultate pe comerciantii varstnici, dar cu timpul, sunt convinsi ca se vor adapta. Cei tineri, in schimb, nu se simt deloc depasiti de vremuri si au acceptat deja noua metoda de plata:

Clientii vor putea plati, ca-n marile magazine, si telemeaua de Sibiu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cel mai mare avantaj, spun comerciantii, e ca nu trebuie sa dea rest. Suma fixa, transferata instant, le ia o grija de pe cap si clientilor. Banii intra in contul producatorilor, iar ei nu platesc niciun comision.

Masura isi propune sa atraga cat mai multi oameni la cumparaturi in piata si sa incurajeze consumului de produse locale. Progamul pilot va continua pana in luna octombrie,
iar initiatorii proiectului sa asteapta ca pana atunci numarul tarabelor dotate cu POS sa creasca.

Teodor Ioan Birt, presedinte Asociatia Administratorilor de Piete: Piata in Romania inseamna traditie. Este traditia noastra, sunt locuri pe care le cunoastem fiecare de cand ne-am nascut, generatii intregi de romani vin in piata si sunt convins ca nu vor disparea.

Asociatia Administratorilor de Piete din Romania isi propune ca pana la sfarsitul anului aceasta modalitate de plata sa fie extinsa si in alte orase din tara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si