Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Piedone strică planurile coaliției PSD-PNL. ,,E greu să armonizezi electoratul''

În ceea ce privește lupta pentru Capitală, PSD și PNL nu reușesc să găsească un candidat. De asemenea, rezultatele arată că nici candidaturile separate nu le-ar garanta calea către scaunul de primar al Bucureștiului.

Redactia Stirile Kanal D,

Piedone strică planurile coaliției PSD-PNL [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,PSD și PNL nu reușesc să găsească un candidat care să intre în lupta pentru Capitală cu Piedone și Nicușor Dan. Sondajele comandate de coaliție au distrus scenariul unei candidaturi comune. Ba mai mult, rezultatele arată că nici candidaturile separate nu le-ar garanta calea către scaunul de primar al Bucureștiului'', a transmis Christian Sabbagh.

Piedone strică planurile coaliției PSD-PNL

Pare că lupta pentru Primăria Capitalei este pierdută de cele 2 mari partide, chiar înainte de a începe. Și rezultatele sondajelor comandate de coaliție îi dau cel mai bun scor lui Cristian Popescu Piedone. Pare că bătălia pentru Capitală se va da între actualul edil și Piedone.

"PSD și PNL sunt partide care s-au războit și Bucureștiul e greu să armonizezi electoratul și nu au o figură atât de puternică încât să spunem votăm indiferent de culoarea de pe buletinul de vot".

În fata evidențelor, partidele au luat decizia de a merge pe drumuri separate în alegerile pentru capitala.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Rareș Bogdan: Partidele au decis posibilitatea de a merge singure la aceste alegeri, repet posibilitatea 95%"

Social democrații au acum pe masa două variante. Gabriela Firea sau Daniel Băluță.

Citește și: VIDEO. Klaus Iohannis, anunțul momentului în România. "Am decis să candidez pentru funcția de secretar general al NATO"

Lucian Romașcanu: "Cel mai probabil este doamna Gabriela Firea este singura care are susținerea organizației, și-a dovedit intenția de a candida, deci dânsa ar trebui să fie"

Liberalii stau și ei cu opțiunile pe masa. Cel mai probabil îl vor arunca în cursa pentru capitala pe Sebastian Burduja. Au însă și o temere. Că nu cumva social democrații să îl șuștină din umbra pe Cristian Popescu Piedone.

,,Poate cea mai buna soluție ar fi să lase PSD-ul de data asta liberărilor Primăria Capitalei și să negocieze președinția. Problema e că nu știu cum tânărul Burduja îl poate bate pe Nicușor.

Cele două partide vor lua joi decizia finală în privința candidaților pentru Primăria Capitalei'', a spus Alexandru Coita, analist politic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI