Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Pieton lovit de autobuz în Iași. Scenele șocante au fost surprinse de camera de supraveghere

Un pieton a fost izbit de autobuz în Iași după ce traversa neregulamentar. Bărbatul a ajuns la spital și este în stare stabilă.

Maria Stiuca,

Pieton neatent lovit de autobuz [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Camera de supraveghere a unui autobuz din Iași a surprins scene șocante. Vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Pieton lovit de autobuz în Iași

Vehiculul se deplasa pe banda specială pentru mijloacele de transport în comun de pe linia de tramvai. În imagini se vede cum pietonul traversează neregulamentar, printre mașini, și este lovit de autobuz. Din fericire, bărbatul a supraviețuit. Este internat în spital, în stare stabilă. Trecerea de pietoni, spun polițiștii, era la distanță de numai câțiva metri față de locul impactului.

Citește și: Accident șocant! Un autobuz cu 11 pasageri s-a răsturnat în județul Galați! O femeie a încetat din viață

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI