Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Pilates pentru gravide. Acest sport poate combate stresul și anxietatea din timpul sarcinii

Pilates este o metodă perfectă pentru gravide, mai ales pentru a combate strsul și anxietatea acumulate pe perioada sarcinii.

Redactia Stirile Kanal D,

Pilates pentru gravide [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Stresul și anxietatea sunt riscuri reale în timpul sarcinii, atunci când în organismul femeilor au loc mai multe schimbări.

O variantă excelentă de relaxare ar fi sesiunile de pilates pentru gravide. Iată cum se desfășoară o sesiune de acest fel”, a transmis Simona Pătruleasa.

Pilates pentru gravide

Așa se antrenează viitoarele mame pentru momentul în care își vor aduce copilul pe lume. Gravide chiar și în 7 sau 8 luni, doamnele fac gimnastică pentru a se menține. Nu trebuie să fugim de sport când așteptăm un copil, ba dimpotrivă.
Și Alexandra mai are doar câteva săptămâni până la marele moment și ne-a dezvăluit cum a ajutat-o pe ea cursul de pilates pe toată perioada.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Julia Chelaru vrea să se reinventeze. Cântăreața a avut un turneu în Europa unde a cântat alături de mari artiști, precum Adrian Minune

„În primul rând, stare de bine pentru că sportul ne dă o stare de bine”, a spus viitoarea mămică.


Fiecare mișcarea a gravidelor este sub privirea atenta a fizioterapeutului.
Mergem acum într-un alt centru, unde se fac și cursuri unu la unu, adică ședință cu o singură mamă, alături de un specialist care să o îndrume.
Raluca e gravidă în 5 luni și face pilates pentru a se pregăti de naștere.
„Un pic îmi este frică de naștere, iar aici îmi pot pregăti corpul pentru momentul acela...
dar e un moment normal în viața oricărei femei. Am avut o perioadă de insomnii, de stres, eram ușor iritabilă... cu ușoare grețuri, dar care au trecut”, a explicat Raluca.
Acum și-a făcut deja o obișnuință și vine în sala de pilates de 3 ori pe săptămână.
O ședință de pilates costă în jur de 200 de lei. Există și variante de pachet, care sunt mai avantajoase.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI