La acțiune au participat polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, alături de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism- Biroul Teritorial Vrancea.

Plantație de canabis găsită pe un teren din județul Vrancea

Activitatea bărbatului a fost documentată de organele legii, iar în cursul anului 2023 acesta și-ar fi făcut o plantație de canabis situată pe un teren, într-o zonă rurală a județului Vrancea, folosită pentru consum propriu și pentru trafic de droguri.

Citește și: Dorian Popa a ieșit pozitiv la consumul de canabis. Au ieșit rezultatele toxicologice

Droguri găsite în Vrancea

Droguri găsite în Vrancea

[Sursa foto: DIICOT/ Poliția Română]

Astfel, la data de 02 noiembrie, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare și au descoperit trei sere amenajate special pentru a cultiva canabisul. În interior, autoritățile au găsit 166 de plante, dintre care 86 verzi și 80 uscate, dar și hașiș, și aproape 5 kilograme de canabis depozitate în mai multe borcane din plastic și în saci.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„La data de 2 noiembrie a.c., au fost efectuate 3 percheziții domiciliare și au fost descoperite trei solarii amenajate special cultivării canabisului, 166 de plante (86 verzi și 80 uscate), hașiș, aproximativ 5 kilograme de canabis, în mai multe borcane din plastic și saci, precum și alte mijloace de

probă”, au informat polițiștii.

Bărbatul a fost reținut de polițiști

În urma descoperirilor făcute, inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea.

De asemenea, astăzi va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Plantație de canabis în Vrancea

Plantație de canabis în Vrancea

[Sursa foto: DIICOT/ Poliția Română]

Descoperirea a fost făcută la doar două zile după ce, pe 1 noiembrie, Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au descins la o locuință din localitatea Băuțar, județul Caraș Severin, unde au găsit trei culturi și 117 kilograme de muguri uscați de canabis. 

Citește și: FOTO/VIDEO- Captură record în Caraș-Severin! Trei culturi și sute de kilograme de canabis descoperite de autorități într-o localitate din județ

Aici, polițiștii au confiscat 100 de plante mature, care aveau înălțimi între 2 și 4 metri. Peste 500 de kilograme de masă verde și 117 kilograme de muguri uscați s-au găsit în seră.

Ulterior, autoritățile au deschis un dosar penal pentru mai multe infracțiuni precum: cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si