Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Planul diabolic al „monstrului din Caracal”. Cum vrea Gheorghe Dincă să obțină o pedeapsă mai mică

Întortocheate sunt căile pe care rătăcesc anchetatorii în aflarea adevărului de la Caracal. După 6 luni în care le-a mărturisit cum a făcut-o dispărută pe Luiza Melencu, Gheorghe Dincă dă înapoi: nu mai recunoaște nimic deși în timpul reconstituirii care a avut loc în Casa Groazei a povestit tot ce-a făcut, cu lux de amănunte.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu o luciditate ce nu părea mimată, Gheorghe Dincă le arăta- în urmă cu 4 luni- anchetatorilor cum a răpit-o și a sechestrat-o pe Luiza Melencu. Ca le ofere anchetatorilor un tablou cât mai clar, a fost de acord să reconstituie firul crimei cu polițistă, în rolul victimei, si- la fel de cooperant- a indicat și locul unde a aruncat rămășițele victimei. La liziera de la marginea unei păduri, s-au găsit mai multe fragmente osoase însă n-au putut fi folosite ca dovezi, la dosar.

După 6 luni de anchetă, mărturia amicului său, audiat recent în calitate de suspect, este singura care-l mai incriminează, pentru că Gheorghe Dincă nu mai recunoaște nimic.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă va fi audiat, din nou, joi. Susține că știe unde se află Luiza Melencu

AUREL MOLDOVAN- avocatul familiei Luizei Melencu: De învățat, l-a învățat cineva de specialitate și vă spun că amănuntele legate de incinerare nu putea să le știe un simplu mecanic.

E clar că cineva îl învață!

Planul diabolic al „monstrului din Caracal”

Dincă susține că ar avea detalii despre locul în care s-ar afla Luiza și vrea să fie reaudiat. Înainte să-și schimbe declarația, nu s-a preocupat însă să se consulte cu avocatul. Luat prin surprindere, apărătorul încearcă să găsească o explicație pentru schimbarea bruscă de atitudine a clientului său. Gheorghe Dincă ar putea urmări să obțină o pedeapsă mai mică.

CLAUDIU LASCOSCHI, avocatul lui Dincă: Nu cred că el urmăreşte o revocare a măsurii arestării preventive şi nici inlocuirea acesteia. Pe el pedeapsa l-ar putea interesa, pedeapsa de pe fondul cauzei. Este mai mică pedeapsa. El nu e acuzat pentru lovituri cauzatoare de moarte ci pt omor calificat! Ar trebui făcuta schimbarea incadrării juridice."

Citeste si: Mama Luizei Melencu, reacție după ultimele declarații ale lui Dincă: "Acesta a fost un film regizat de procurori"

Noua declarație a lui Dincă ar putea răsturna urmărirea penală, chiar înainte ca dosarul să fie trimis in judecată. Reaudierea va avea loc joi, la ora 10.00, atunci când suspectul va fi scos din celula sa de la Arestul Central şi dus din nou in faţa procurorilor DIICOT.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI