Robert îl acuză pe Patrick că ar forma o relație cu Bianca în afara competiției, pe care acum o continuă în emisune. Ideea lui Robert este susțină de Giuly, care îl acuză pe Patrick că venirea Biancăi ar fi fost strategică. Ce se întâmplă în "Casa Iubirii" și care este, de fapt, adevărul?

Robert și Patrick, la cuțite. Concurentul amenință că pleacă acasă din cauza Biancăi, noua fată

Tensiule au atins cote maxime și astăzi în "Casa Iubirii". Dacă ieri, Bianca intra în casă și crea mister și fascinație, astăzi, venirea ei produce scandal.

Robert aduce în disucție un lucru șocant, care ar circula pe internet, unde a creat mare vâlvă. Supărat și nervos din cauza a ce a văzut, Robert mărturisește că vrea să părăsească emisiunea, motivul fiind că Patrick și Bianca ar forma o relație în afara emisiunii.

Citește și: VIDEO "Uite cum îmi tremură mâinile". Șoc în "Casa iubirii"! O nouă concurentă a făcut un gest prin care le-a scos din minți pe fete și i-a băgat "în boală pe băieți". Ce se întâmplă acum în emisiune?!

Robert: Deci... eu atâta falsinate n-am văzut în viața mea!

Julia: Păi... din partea cui?

Robert: Patrick... nu te roade un pic obrazul?

Patrick: Deloc!

Robert: Patrick împreună cu Bianca au avut și au relație acum în casă, înainte afară.

Giuly răbufenște și își susține iubitul. Aceasta îl acuză pe Patrick de venirea Biacăi în casă, pe care ar fi gândit-o strategic.

Giuly

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Giuly: Păi fix strategic ai gândit că știai ce se va întâmpla.

Patrick: Deci eu acum am venit strategic și voi practic plecați acasă?! Atât de bun sunt încât v-am trimis acasă?

Bianca: Ce e în neregulă ca Patrick să mă placă pe mine? Eu ce am?

Robert: Foarte bine. Nu e nicio problemă, eu plătesc!

Patrick încearcă să vorbească cu Robert, dar concurentul nu acceptă. Supărarea lui Robert atinge alt nivel, iar nici Patrick, nici băieții din casă nu îl înțeleg. Robert abandonează discuțiile, repetând că nu îl mai interesează pentru că el pleacă acasă.

Patrick și Robert

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robert: Mi se pare ceva lipsit de bun simț.

Patrick: Cu ce ți-am făcut rău ție, eu?! Ce teatru, mă?! Am zis eu că nu-mi place? A zis că n-a venit pentru mine? Am zis că n-am interacționat?

Robert: Bun. Eu am zis. Nu mai vreau să vorbesc despre subiectul ăsta.

Patrick: Eu n-am înțeles de ce ai luat o întorsătură, frate!

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Gagea (către Robert): Vreau să te întreb că n-am apucat.

Robert: Nu mă interesează. Oricum plec acasă.

Situația este la fel de tensionată și în casa fetelor. Bianca se enervează și începe să plângă.

Bianca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Bianca: Nu pot să tac, frate, că am nervi(...) Pentru mine e foarte clar de ce se întâmplă lucrurile astea. Tu probabil pentru el ești o competiție, îi e frică să nu iei marele premiu dacă își faci relație aici în casă...

Pentru a afla cum continuă discuția și care este adevărul, urmăriți emisiunea Casa Iubirii, la Kanal D.

Citește și: VIDEO Ea este noua concurentă din "Casa iubirii"! A pus deja ochii pe unul dintre cei mai râvniți băieți din emisiune: "M-am înscris pentru..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si