„Oamenii pândesc magazinele atunci când e rost de reduceri, mai ales atunci când se deschide un nou magazin. În Ploiești, noul supermarket i-a făcut pe oameni să ia cu asalt rafturile. Fie că aveau nevoie de produse sau nu, au refăcut stocul, iar proviziile au fost colosale”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Oamenii s-au înghesuit la cumpărături cu ocazia deschiderii unui nou magazin

Orice deschidere de magazin e prilej de aprovizionare pentru români, fie că e weekend sau zi din săptămână. Cel mai mare retailer independent din România și-a deschis oficial cel de-al treilea magazin din portofoliu, iar oamenii au luat cu asalt rafturile încărcate cu produse.

Doar că graba, de cele mai multe ori... strică treaba.

Citește și: VIDEO- Riscurile dermatologice ale produselor cosmetice. „Un produs care conține ingrediente naturale nu înseamnă că este sigur”

„Ia uite ce am făcut. E noroc ăsta. Am mai spart... lasă că le plătesc eu”, a spus un cumpărător.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Băuturile au fost căutate de toți, motiv pentru care oamenii și-au încărcat coșul de cumpărături, indiferent că își făceau proviziile proprii... sau pentru mica afacere.

„Vodkă cu lămâie, bomboane am luat. Deci băuturile... băuturile și mâncare”, a spus alt client.

„Caut vin etichetă galbenă demisec, demisecul se cere mai bine„, a spus o femeie.

„E aglomerat, marfa e convenabilă față de alte părți”, a constatat un bărbat.

Cum nicio cumpărătură nu se face fără listă, românilor le-a fost mult mai ușor să urmărească ce au de pus în coș, chiar dacă ordinea produselor le-a dat bătăi de cap.
Primul magazin al lanțului românesc de supermarketuri a fost deschis în anul 2014. Până în 2025 însă, proprietarii doresc să deschidă alte 5 magazine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si