Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ploieștenii, gata de cumpărături în urma deschiderii unui nou magazin

Cel mai mare retailer independent din România și-a deschis al treilea magazin. Oamenii au profitat de ocazie și au pornit la cumpărături, fie că aveau nevoie sau nu.

Redactia Stirile Kanal D,

Nevoie de provizii când magazinul este nou [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Oamenii pândesc magazinele atunci când e rost de reduceri, mai ales atunci când se deschide un nou magazin. În Ploiești, noul supermarket i-a făcut pe oameni să ia cu asalt rafturile. Fie că aveau nevoie de produse sau nu, au refăcut stocul, iar proviziile au fost colosale”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Oamenii s-au înghesuit la cumpărături cu ocazia deschiderii unui nou magazin

Orice deschidere de magazin e prilej de aprovizionare pentru români, fie că e weekend sau zi din săptămână. Cel mai mare retailer independent din România și-a deschis oficial cel de-al treilea magazin din portofoliu, iar oamenii au luat cu asalt rafturile încărcate cu produse.

Doar că graba, de cele mai multe ori...

strică treaba.

Citește și: VIDEO- Riscurile dermatologice ale produselor cosmetice. „Un produs care conține ingrediente naturale nu înseamnă că este sigur”

„Ia uite ce am făcut. E noroc ăsta. Am mai spart... lasă că le plătesc eu”, a spus un cumpărător.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Băuturile au fost căutate de toți, motiv pentru care oamenii și-au încărcat coșul de cumpărături, indiferent că își făceau proviziile proprii... sau pentru mica afacere.

„Vodkă cu lămâie, bomboane am luat. Deci băuturile... băuturile și mâncare”, a spus alt client.

„Caut vin etichetă galbenă demisec, demisecul se cere mai bine„, a spus o femeie.

„E aglomerat, marfa e convenabilă față de alte părți”, a constatat un bărbat.

Cum nicio cumpărătură nu se face fără listă, românilor le-a fost mult mai ușor să urmărească ce au de pus în coș, chiar dacă ordinea produselor le-a dat bătăi de cap.
Primul magazin al lanțului românesc de supermarketuri a fost deschis în anul 2014. Până în 2025 însă, proprietarii doresc să deschidă alte 5 magazine.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI