Cinci echipaje de la ISU Braşov acționează la fața locului cu cinci motopompe pentru evacuarea apei din zona Poiana Mărului. 

Citește și: Prima sportivă care a primit o statuie de ceară la celebrul muzeu Madame Tussauds

În aceste momente, DN 73A este impracticabil din cauza aluviunilor adunate pe carosabil în urma unei viituri şi a creşterii debitului apelor unui pârâu care trece prin localitatea Poiana Mărului. 

Citește și: Un bărbat văduv și-a înlocuit soția cu o replică de marmură în mărime naturală- VIDEO

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Şi localitatea Zărneşti a fost afectată de inundaţii. În această dimineață, pompierii au ajuns la fața locului pentru a evacua apa din trei gospodării şi două subsoluri situate pe strada Nouă şi pe strada Brebina.

Ploile au făcut prăpăd în județul Brașov

Potrivit oamenilor legii brașoveni, din cauza aluviunilor scurse de pe versanți, traficul este întrerupt pe DN 73A Zărnești – Șinca Nouă.

Citește și: Avocată din Prahova reținută după ce a cumpărat o armă de pe internet și și-a lăsat copilul să împuște păsări

"Pe timpul nopții, pe DN 73 A, pe raza localității Poiana Mărului, din județul Brașov, a plouat torențial, încât aluviunile aduse de pe versanți au blocat drumul pe mai multe porțiuni, până la ieșirea din localitate spre Șinca Nouă. 

La faţa locului acționează echipaje ale poliției rutiere.

Drumul este impracticabil la acest moment", au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Citește și: Mădălina Crețan, soția regretatului rapper Nosfe, primele dezvăluiri din culisele tragediei de anul trecut: "Nu m-am ocupat de înmormântare. Eu aveam nevoie de calmante în zilele alea"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si