Close sidebar
Close sidebar

Video! Ploile au facut prapad in tara. Mai multe orase sunt inundate

Meteorologii si hidrologii au emis cod galben si portocaliu de furtuni si inundatii, iar astati, Capitala si saptesprezece judete sunt inundate in urma ploilor care continua sa cada pana vineri.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astazi, pana la ora 23:00 Capitala si alte saptesprezece judete se afla sub cod galben de ploi. Judetele sunt: Suceava, Harghita, Neamt, Brasov, Covasna, Bacau, Damboviţa, Prahova, Arges, Buzau, Braila, Vrancea, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Constanta si Tulcea.

Ieri, mai multe orase din tara au fost inundate, printre care Buzau, Braila, Tulcea si Brasov.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pana vineri, la ora 10:00, meteorologii au dat o informare de ploi moderate cantitativ si va continua sa ploua in majoritatea regiunilor tarii pana sambata, temporar insemnat cantitativ, mai ales in regiunile extra-carpatice si la munte.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI