Ploile au pus stăpânire pe România. În județul Argeș, ploaia abundentă a provocat o suprasolicitare a sistemului de canalizare, iar pe străzile situate în zona de vale a orașului apa s-a acumulat, îngreunând traficul rutier.

Nu au avut loc incidente sau alte evenimente.

Citește și: Sute de oameni sunt izolați din cauza inundațiilor. Apa a rupt drumuri și poduri în județul Dolj

Ploaie torențială, în Argeș. ISU a intervenit

Doi copaci au căzut peste autoturismele parcate pe bulevardul Dacia din orașul Mioveni și în municipiul Pitești, cartierul Gavana II.

ISU a intervenit în perimetrele expuse acumulării de apă la precipitații puternice căzute în timp scurt și pentru tăierea copacilor căzuți peste mașini.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Se va stabili dacă arborii au provocat pagube mașinilor. Primele date indică faptul că la Mioveni nu sunt distrugeri auto. 

Citește și: Furtunile lovesc și azi. Cod galben de instabilitate atmosferică

A plouat mult, fără grindină, iar vântul a suflat cu putere. Ca urmare a averselor înregistrate, echipajele de pompieri militari nu au avut alte solicitări, nefiind semnalate alte pagube și persoane rănite.

Cod galben de instabilitate atmosferică

Vremea rea continuă să facă ravagii în țară.

Moldova, Muntenia, jumătatea de est a Transilvaniei, sudul Dobrogei, precum și pentru Carpații Orientali și Meridionali se află sub avertizare de Cod galben până la ora 10.

Citește și: Se anunță cea mai fierbinte vară din toate timpurile! Record mondial de temperaturi la început de iunie. Ce spun specialiștii?

Aici se vor înregistra cantități semnificative de apă de 20...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp. Temperaturile maxime se vor situa între 20 de grade în Moldova și 30 de grade în Oltenia. 

Și la munte vremea va fi instabilă, iar spre seară se vor înregistra averse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si