Apocaliptic a fost peisajul in localitatile lovite de furtuni puternice si grindina.  La Iclod- in Cluj- parca s-a rupt cerul- iar grindina cat pumnul cazuta cu nemiluita a facut prapad.

Bucatile uriase de gheata au spart acoperisurile caselor si au distrus culturile.

Rau a fost si in Bihor. In Chishlaz, in cateva clipe, cerul s-a intunecat si a pornit o vijelie cu traznete si grindina mare cat piatra.

Ingroziti, oamenii au privit cum furia vremii distruge totul in cale ca un uragan.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe lumina, cand au vazut pagubele, oamenii au izbucnit in lacrimi. Bucatile mari de grindina au gaurit acoperisurile caselor. Totul arata ca dupa un veritabil bombardament. N-au scapat nici masinile parcate in curti sau pe strazi.

In Lugasu de Jos a tunat si a fulgerat de s-a cutremurat pamantul. Un transformator electric a luat foc.

A plouat cat pentru o luna si in Beius. Au cazut 35 de litri de apa pe metru patrat- asa ca strazile aratau ca dupa niste viituri.

Natura s-a dezlantuit si in Alba, judet aflat si el sub cod portocaliu de vreme severa.

A fost iadul pe pamant si in Targoviste. O vijelie puternica a smul astazi copaci din radacini si i-a azvarlit la intamplare peste tot.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si