Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ploile și grindina au făcut prăpăd în 9 județe

A fost prapad in noua judete, unde ploile puternice si grindina au ravasit totul in cale. In Bihor, bucatile de gheata au spart masini si case si i-au lasat pe oameni cu pagube uriase. Rau a fost si la Cluj sau Alba, unde in cateva clipe urgia a devastat gospodarii si pus culturile la pamant.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Apocaliptic a fost peisajul in localitatile lovite de furtuni puternice si grindina.  La Iclod- in Cluj- parca s-a rupt cerul- iar grindina cat pumnul cazuta cu nemiluita a facut prapad.

Bucatile uriase de gheata au spart acoperisurile caselor si au distrus culturile.

Rau a fost si in Bihor. In Chishlaz, in cateva clipe, cerul s-a intunecat si a pornit o vijelie cu traznete si grindina mare cat piatra. Ingroziti, oamenii au privit cum furia vremii distruge totul in cale ca un uragan.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pe lumina, cand au vazut pagubele, oamenii au izbucnit in lacrimi. Bucatile mari de grindina au gaurit acoperisurile caselor. Totul arata ca dupa un veritabil bombardament. N-au scapat nici masinile parcate in curti sau pe strazi.

In Lugasu de Jos a tunat si a fulgerat de s-a cutremurat pamantul. Un transformator electric a luat foc.

A plouat cat pentru o luna si in Beius.

Au cazut 35 de litri de apa pe metru patrat- asa ca strazile aratau ca dupa niste viituri.

Natura s-a dezlantuit si in Alba, judet aflat si el sub cod portocaliu de vreme severa.

A fost iadul pe pamant si in Targoviste. O vijelie puternica a smul astazi copaci din radacini si i-a azvarlit la intamplare peste tot.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI