Inaugurat cu fast în iulie, Golden Gate de România a început să dea semne că are probleme încă de acum o lună, când șoferii au observat că asfaltul este plin de denivelări.

Golden Gate-ul de Brăila, asfaltat de mântuială

Pe internet au apărut mai multe imagini în care se vede cum pe mai multe porțiuni de pe șoseaua proaspăt turnată seamănă mai degrabă cu un drum vech, de zeci de ani.

Cele mai multe probleme au fost semnalate pe prima bandă de mers, pe sensul spre Brăila. Pentru a arăta cât de mare este denivelarea, unii internauți s-au folosit chiar de încălțămintea proprie.

Citește și: VIDEO- Imagini incredibile cu podul de la Brăila. „Golden Gate de România” se deșurubează: „Tot podul așa este. Câte un șurub, și ală nepus”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Probleme au fost semnalate și pe drumul de legătură spre pod, iar după mai multe plângeri privind asfaltul încrețit, constructorii au început lucrările de decopertare și reasfaltare. Acestea au fost efectuate doar pe pod căci drumul către acesta a rămas în continuare în aceeași stare. Potrivit autorităților, de vină pentru problemele apărute sunt șoferii care nu au respectat restricțiile de tonaj. De altfel, mulți dintre ei au fost și amendați.

Aceasta nu este singura problemă pe care a întâmpinat o podul de peste Dunăre. În urmă cu două săptămâni constructorii au verificat peste o sută de mii de șuruburi după ce, pe rețelele de socializare a apărut o filmare în care un internaut semnala faptul că acestea ar fi slăbite. Recepția oficială a podului nu a fost însă făcută astfel că întreaga responsabilitate pentru problemele care au loc pe podul de Brăila rămâne în continuare a constructorului.

Podul care leagă județul Brăila de Tulcea a necesitat o investiție de peste trei sute de milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si