Bucuria celor care au ieşit în natură a fost umbrită de cozile care s-au format peste tot.

De la centrele de închiriere a echipamentelor de schi... până la instalaţiile de transport pe cablu sau la chioşcurile cu băuturi şi sandwich-uri.

Cozi interminabile la telegondolă

Umăr la umăr, fără pic de distanțare, sute de turiști au format cozi interminabile la telegondola din Poiana Brașov.

Citeste si: VIDEO- Aglomerat la munte. Telegondola din Poiana Brașov, cozi uriașe

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei care au ajuns în stațiune după ora zece au fost nevoiți să aștepte mai întâi zeci de minute ca să cumpere cartele pentru instalațiile de transport pe cablu. Apoi s-au mutat la cozile de la telegondolă sau telecabină.

Unii turiști nu au fost deranjați de aglomerație

Spre ora prânzului, coada de la telecabină era atât de mare încât a început să se formeze chiar de pe pârtie.

Dar unii turiști nu au fost deranjați de aglomerație. Cei mai harnici s-au trezit dis de dimineață și au apucat să facă câteva ture cât timp pârtiile erau încă libere.

Citeste si: VIDEO- Părinții își trimit copiii să învețe să schieze în taberele de munte

O altă pârtie, aceeași aglomerație de nedescris. Zona de săniuș din apropierea pârtiei Bradul a fost plină ochi de turiști.

Cei care au vrut să închirieze sănii sau echipament de schi, s-au lovit de cozi. Și la chioșcurile cu sandwich-uri și vin fiert oamenii au avut de așteptat minute bune. Dar cele mai aglomerate puncte au fost teleschiul de pe pârtia Bradul și telecabina Capra Neagră.

Citeste si: VIDEO- Bogăție în stațiunile montane datorită ninsorilor abundente

După prânz și drumul către Poiana Brașov s-a umplut de mașini. Ca în fiecare weekend, bătaie mare s-a dat pe locurile de parcare.

Aglomerația din stațiune se resimte din plin și în hoteluri și pensiuni. În acest weekend, gradul de ocupare în unitățile de cazare este de aproape 100%.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si