,,Politicienii sunt mai aproape de Dumnezeu. Nu ne referim la distanța dintre Parlament și Catedrala Mântuirii Neamului, ci la faptul că de astăzi au propria Capelă. În Parlament se vor putea ține inclusiv slujbe de înmormântare, iar aleșii vor putea să se roage atunci când au nevoie. De amenajarea încăperii s-a ocupat Patriarhia Română, iar singura cerință a Parlamentului a fost ca lumânările să fie electrice.

Prima slujbă a fost oficiată astăzi de Patriarhul Daniel'', a transmis Christian Sabbagh.

Rugăciuni și înmormântări în Parlament

Nu ne aflăm într-o Biserică, ci pe holurile Parlamentului. Începând de acum, aleșii vor fi cu gândul la Dumnezeu și cand sunt la muncă. Capela din interiorul Casei Poporului a fost inaugurată de însuși  Patriarhul Daniel.

În timp ce unii parlamentari si-au gasit liniste in timpul slujbei, alții nu au ratat ocazia sa imortalizeze momentul.

Iar alții au venit încrezători că apariția lăcașului sfânt le va lumina mințile colegilor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Doliu în politica românească chiar înainte de primul rând de alegeri din 2024. A murit fostul deputat Marius Spînu

Diana Stoica, deputat USR- Mie mi se pare că Dumnezeu e în noi și e peste tot, nu era neapărat necesară, dar e o idee bună, poate colegii parlamentari își mai amintesc de porunci, să nu minți, să nu furi.

Cei prezenți în sală au asistat și la momentul unic de sfințire...cu trafaletul.

Românii se miră că parlamentarii au propria lor capelă cand  Palatul Parlamentului se află la doar o aruncatură de băț de Catedrala Mântuirii Neamului.

În Capelă se vor putea ține  slujbe de înmormântare, iar aleșii vor putea merge și să se roage. Dacă Parlamentul a pus la dispoziție încăperea, Patriarhia Română s-a ocupat de amenajare. Lumânările vor fi electrice, iar capela va fi deschisă luni, marți și miercuri cât sunt și aleșii la muncă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si