Bun găsit,

Cei doi deținuți, ambii cu vârste până în 25 de ani, au cerut voie să meargă la toaletă. Erau supravegheați de doi polițiști, iar când unul dintre agenți a deschis ușa, au început să-l lovească. Colegul polițistului i-a sărit în ajutor, însă nu au reușit să-i imobilizeze pe deținuți, așa că au strigat după întăriri. În cele din urmă, agenții de la IPJ Vrancea au reușit să-i încătușeze pe agresori.

Unul dintre ei era încarcerat pentru crimă, iar celălalt pentru mai multe furturi. Acum, ar putea să primească pedepse suplimentare pentru ultraj și tentativă de evadare. Din fericire, polițistul bătut nu a avut nevoie de spitalizare. Ambii agenți și-au reluat munca după incident.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Deocamdată, acestea au fost informațiile, la revedere!

Citește și: Un polițist și-a dat ultima suflare pe terenul de sport din parcul municipal Roman: ”Era un om apreciat de colegi și de comunitate”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si