Degajat și sigur pe el- așa a ieșit de la audieri polițistul de 21 de ani care a accidentat în această dimineață o femeie după ce a băut și a consumat droguri. Anchetatorii l-au interogat ore în șir, dar au decis ca individul să fie cercetat în stare de libertate.

Polițist beat și drogat, a accidentat o femeie

Accidentul s-a petrecut pe o stradă din Caracal, iar agentul a lovit o tânără de 33 de ani care a traversat neregulamentar.

„Femeia mergea la serviciu chiar pe această stradă. A traversat neregulamentar și mai avea doar câțiva pași până la poarta fabricii. În acel moment, însă, șoferul a lovit-o din plin, iar victima a ajuns la spital cu fractură la mână și la cot”.

Polițistul în vârstă de 21 de ani era în mașină împreună cu alți doi elevi ai Școlii de Poliție din Câmpina. După accident, o tânără de 24 de ani a încercat să ia vina asupra ei și a spus că ea a condus, însă, agenții au avut suspiciuni cu privire la declarații și au făcut verificări suplimentare. Așa au aflat că la volan a fost de fapt polițistul de 21 de ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Șoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai riscă închisoare pe viață/ Avocat: ”Am cerut parchetului să îi schimbe încadrarea faptei lui Vlad Pascu în omor calificat”

„Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,56 de miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Totodată a fost testat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive”,

au transmis autoritățile.

Individul este polițist la Constanța, iar superiorii lui au decis momentan doar să-l cerceteze disciplinar. Bărbatul este anchetat acum în libertate pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si