Povestea bolnavă a relației dintre cei doi a început de la o țigară pe care fata, de doar 12 ani pe atunci, i-a cerut-o polițistului. Copila provenea dintr-o familie de asistenți maternali, iar Bogdan, în vârstă de 33 de ani, era proaspăt divorțat și se mutase la Segarcea.

În pozele de pe internet, polițistul pare fericit și împlinit alături de copilul lui care are acum șase ani.

Nimic nu duce cu gândul la un comportament deviant.

Citeste si: VIDEO| Pedofilul din Călărași, analizat de psihologi. Ar fi avut un complice

Dar se pare că, încet-încet, polițistul a convins-o pe copila cunoscută la o țigară să întrețină relații sexuale cu el, în apartamentul părinților bărbatului, dar și în mașina acestuia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mai mult, anchetatorii spun că polițistul filma și fotografia aceste momente și o punea și pe fată să-și pozeze zonele intime, atunci când nu era cu el.

Polițist din Craiova, acuzat că a profitat de inocența unei copile orfane

Cei doi își trimiteau imaginile însoțite de tot felul de declarații fierbinți. În timp, abuzul a început să se vadă în comportamentul fetei. Bărbatul o lua de la școală, fata chiulea de la cursuri, fuma și nu mai asculta de nimeni.

Copila locuia cu asistenții maternali încă din 2005, când nu avea mai mult de șase luni. Minora a fost dusă la controale medicale, unde cei care i-au fost ca nişte părinţi au avut un şoc şi mai mare.

Teodora Barbu, reprezentant DGASPC Dolj: În urma controalelor, in octombrie s-a constatat prezenta unei sarcini oprite din evolutie. Cei de la protecția copilului au anunțat imediat poliția și anchetatorii au intrat pe fir.

Citeste si: VIDEO| Legea care a deschis porțile închisorilor pentru 21.000 de infractori. Printre ei se află și un suspect în cazul crimei din Piața Constituției

După mai multe audieri, se pare că anchetatorii și-au confirmat suspiciunile de abuz sexual asupra minorei.

Comportamentul polițistului este mai mult decât șocant pentru colegii lui, mai ales că bărbatul salvase un om din flăcări chiar la începutul acestui an.

Poliţistul care şi-a dat demisia în urmă cu două zile a fost reținut pentru 30 de zile și este acum cercetat pentru pedofilie și pornografie infantilă. Bărbatul trecuse cu brio testul psihologic în primăvara acestui an.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si