Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Polițist din Galați, aflat în misiune, lovit intenționat cu mașina! De ce a recurs agresorul la acest gest?

Un polițist din Galați care a vrut să oprească un șofer pentru că parcase neregulamentar a fost lovit cu mașina intenționat. Agresorul a fugit imediat de la fața locului.

Redactia Stirile Kanal D,

Polițist lovit intenționat cu mașina [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Sunt tot mai multe cazuri în care polițiștii de la rutieră cad victime ale șoferilor agresivi! Cel mai recent vine de la Galați, unde un agent aflat în misiune a fost lovit intenționat cu mașina! Agresorul este un bărbat pe care omul legii a vrut să-l amendeze pentru că parcase neregulamentar. În urmă cu doar câteva zile, un alt tânăr care conducea beat și drogat a lovit în plin un polițist din București”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Polițist lovit intenționat cu mașina

Șoferul are 40 de ani și parcase neregulamentar într-o stație de taxiuri. Când l-a văzut, polițistul, aflat în timpul programului, s-a îndreptat către el, cel mai probabil, ca să-l amendeze.

Când agentul i-a făcut semn să rămână pe loc, bărbatul a demarat în trombă și l-a luat pe omul legii pe capotă.
Șoferul nu a stat nicio secundă pe gânduri și a fugit de la locul accidentului, deși agentul era rănit. Autoritățile au intervenit imediat, iar cazul a fost preluat de procurori.
„Conducătorul a fost identificat, se fac cercetări pentru mai multe infracțiuni, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului”, au transmis autoritățile.

Polițistul a suferit răni grave și a ajuns la spital.

Citește și: A văzut echipajul de polițiști și s-a speriat! Gestul a costat-o scump pe o tânără din Botoșani! Ce s-a întâmplat

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În funcție de rezultatele anchetei, procurorii ar putea schimba încadrarea juridică în tentativă de omor.
Întâmplarea vine la doar câteva zile de la un alt incident șocant.
Un tânăr de 27 de ani, care conducea beat și drogat, a accidentat un agent din București.

Individul a fost blocat de două autospeciale, însă s-a strecurat printre ele și l-a luat pe capotă pe agentul care încerca să-l oprească. Acesta a fost aruncat pe asfalt când șoferul a demarat. Șoferul era în mașină cu doua tinere care l-ar fi cunoscut într-un local. Și ele au încercat să fugă, dar au fost duse la audieri.
Tânărul de 27 de ani nu este la prima abatere de acest fel. În 2016, a dat intenţionat cu maşina într-un coleg de liceu care ieşea cu fosta lui iubită.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI