Drumul haotic prin oras, ce i-a adus sfarsitul tinerei judecatoare Mihaela Serban, a fost provocata de iubitul ei, politist.

Barbatul de 33 de ani, agent la Serviciul de Investigatii Criminale, era- se pare- drogat atunci cand s-a urcat pe triciclu. Pentru ca n-ar fi fost lucid, politistul a condus pe strazile Constantei cu o viteza ametitoare. In intersectia in care trebuia sa opreasca, el si judecatoarea au fost spulberati de un taxi.

Viorel Teliceanu, procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta: S-a dispus efectuarea urmaririi penale fata de conducatorul triciclului si pentru conducerea sub influenta altor substante, a alcoolului sau a altor substante. Substante cu efecte psihoactive, respective metamafetamina.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Elena Mircea- Agentia Nationala Antidrog: Consumul de metamfetamine afecteaza foarte puternic, stimuleaza foarte puternic activitetea sistemului nervos central. Pot sa apara stari de convulsii.

In numele politistului a vorbit avocatul sau. Potrivit acestuia, analizele la care a fost supus nu au facut altceva decat sa scoata in evidenta medicamentele pe care le-a primit la spital, dupa accident, si nu droguri pe care sa le fi consumat in mod voit.

Marian Bogdan Pavel, avocat: I-au fost administrate mai mutel transfuzii, de la ambulanta, dar si de la spital. Ulterior i-au fost luate probele de sange si urina.

Politistul, grav ranit si el in urma accidentului, este acum in concediu medical. S-ar fi intors la sotie si la cei doi copii ai sai. Asta, desi in urma cu 4 luni, se despartisera cu scandal. Sotia obtinuse impotriva lui un ordin de protectie, dupa ce omul legii ar fi snopit-o in bataie.

In curand, politistul se va alege cu un nou cap de acuzare in dosar. Asta, dupa ce taximetristul implicat in accident a decis sa depuna plangere.

Cristian Ion- avocatul taximetristului: Se deplaseaza foarte greu cu cadru si abia prin casa; in acest context a inteles sa formuleze plangere impotriva conducatorului mopedului, pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Daca va fi gasit vinovat, politistul isi va petrece urmatorii ani in spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si