„Un polițist din județul Teleorman a fost victima unui atac șocant din răzbunare. Un tânăr de 23 de ani, căruia îi reținuse talonul mașinii, l-a urmărit în trafic și i-a izbit intenționat autoturismul, după cum se vede în imaginile filmate de camerele de supraveghere. Atenție, sunt scene care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Citește și: Scandal la o secție din județul Dolj. Un polițist a folosit spray lacrimogen, apoi a fost mușcat de mână

Ce s-a întâmplat

Camerele de supraveghere l-au filmat pe individul de 23 de ani în momentul în care izbește intenționat cu mașina autoturismul personal al polițistului în vârstă de 26 de ani, aflat în timpul liber. Scena răzbunării în stil mafiot s-a derulat în comuna Peretu, pe drumul ce duce spre Roșiorii de Vede. Se pare că tânărul l-a observat pe agent în trafic și l-a urmărit.

Înainte de impactul violent, e surprins când întoarce printr-un loc nepermis. Se apropie ușor cu mașina, iar când vede că polițistul dă să iasă de pe o stradă secundară, accelerează.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Atât polițistul, cât și individul de 23 de ani au fost transportați la spital. Tot acolo a ajuns și iubita agentului, care era cu el în mașină, pe scaunul din dreapta.

De unde a apărut dorința tânărului de a se răzbuna pe polițist

Se pare că prin martie s-a născut dorința de răzbunare în mintea tânărului de 23 de ani, când polițistul i-a reținut talonul mașinii la un control în trafic.

Alexandra Cosman, reporter: Agentul ne-a povestit că, de atunci, a devenit ținta amenințărilor. Nu doar el, ci toată familia, inclusiv iubita. Ar fi primit apeluri anonime de la diverse persoane din anturajul individului. Iar, înainte de accident, spune că s-a trezit cu cauciucurile autoturismului tăiate.

Citește și: VIDEO Florentina, polițista locală din Sectorul 1, a sărit pe geam ca să scape de DNA. Stenogramele dosarului

Bunicul individului care a provocat accidentul a văzut imaginile, dar e de părere că nu nepotul lui ar fi de vină, ci agentul.

„Cum să intre Mihai dacă ăla a ieșit așa și i-a tăiat calea? Cum adică? Dacă eu merg în drumul meu și-mi intră ala direct... Cunosc și eu niște legi, că am fost lăcătuș de revizie la București. Eu îmi văd de treaba mea, nu sunt eu judecător”.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

„De ce intri în mine? Scuză-mi expresia! Dacă eu merg încoace și mata intri în mine... De ce nu te asiguri ca să trec și eu încolo?”, a spus bunicul tânărului.

Ancheta a fost preluată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede, dar nu e nimeni pus sub acuzare, deocamdată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si