Secția 23 de poliție din Capitală este ținta unor verificări serioase după ce unul dintre polițiști a decis să își programeze o ședință de înfrumusețare în timpul programului.

Concret, el și-a făcut o programare la pensat în data de 23 ianuarie, fără să țină cont că la acea oră ar fi trebuit să se afle la serviciu. Colegul de echipă, un jandarm, îl aştepta în maşină.

„Doamne ferește, atat pot sa spun! Dupa ce ca avem nevoie de ei... ei se duc la pensat. Dubios”, se crucesc oamenii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Agentul ar fi scăpat uşor dacă nu ar fi existat un apel la 112 care să anunțe o intervenție de urgență...

Misiune prin 112, ratată de polițistul care a fost la pensat

Preț de 20 de minute a durat ședinta de infrumusetare a agentului, timp in care, jandarmul l-a asteptat in autospeciala, moment in care un scandal a izbucnit și a fost nevoie de interventie, insa agentul nu a mai ajuns pentru ca nu terminase vizita la salon.

„Poti sa te duci la epilat, la ce vrei tu, ca politist, dupa program poti sa ti pui cercei in nas, pe unde vrei, dar serviciul e serviciu, lucrurile astea nu trebuiesc repetate. Ne dam seama ca politistii sunt mult mai eleganti, finuti, pe timpul meu, politistul era politist, era barbat”, spune Iulian Surugiu, președintele SNAP.

Cum cei doi nu s-au prezentat la caz, le-au fost cerute explicații, iar jandarmul nu a stat pe gânduri- a povestit cu lux de amănunte că agentul a mers la salon și a trebuit să rămână în autospecială până când camaradul

de patrulă a căpătat un nou look.

Polițist anchetat după ce a ratat misiunea

„Era... nu putea să mai răspundă de la pensat, am înțeles, da.
Dacă era în afara programului, puteam înțelege, dar așa, nu!

Mi se pare prostesc sa pleci de la munca sa te duci sa te pensezi.
Ți se poate întâmpla ceva și suni și nu îți răspunde ca polițistul e la pensat”, spun oamenii.

Polițiștul are însă o altă variantă- el le-a spus superiorilor că se afla la salon într-o misiune- să culeagă informații pentru un dosar în lucru și tocmai de aceea jandarmul nu a putut intra cu el și nici nu ar fi fost înștiințat de ceea ce se întâmplă.

Deși o anchetă internă îl vizează acum pe agentul de poliție, el nu a fost suspendat din funcție.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si