O polițistă din județul Bacău a fost desfigurată în timpul unei misiuni. Femeia participa cu colegii săi la o intervenție pe o stradă din Onești, județul Bacău, iar la un moment dat un adolescent în vârstă de 16 ani a lovit-o cu piciorul după care a fugit. 

Momentul atacului a fost surprins pe camerele de supraveghere

Două echipaje de poliție au fost trimise pe un bulevard din Onești, după ce mai multe apeluri la 112 anunțau un scandal în plină stradă.

Un bărbat ar fi devenit recalcitran, fiind sub influența băuturilor alcoolice, iar un trecător ar fi solicitat intervenția poliției.  

Citește și: Micutzu, dezvăluiri inedite aseară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Râsul mi se pare un exercițiu foarte bun”

În momentul în care bărbatul era încătușat de agenți și băgat în mașina de poliție, fiul acestuia, în vârstă de 16 ani, a lovit-o cu piciorul în față pe polițista care se afla în misiune, apoi a luat-o la fugă. Momentul atacului a fost surprins de camera montată pe uniforma unui polițist. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Agenta are nevoie de 7 zile de îngriji medicale

În urma rănilor suferite, agenta are nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale.

Citește și: Accident tragic. O ambulanță s-a răsturnat, după ce a fost izbită de un TIR

Polițiștii l-au căutat pe adolescent timp de două zile, fiind găsit și dus în cele din urmă în fața magistraților de la Judecătoria Onești cu propunere de arestare preventivă.

Magistrații au decis ca acesta să fie lăsat în stare de libertate și plasat în arest la domiciliu.

Citește și: Poluare masivă la marginea Capitalei. Garda de mediu verifică situația

Procurorii au făcut contestat decizia, iar alți judecători vor stabili abia în zilele următoare dacă se impune o măsură preventivă mai dură.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si