În scenele publicate pe Facebook se vede cum polițistul se chinuie să îl rețină pe un individ recalcitrant, iar colega lui intervine și dă cu gaz spre fața colegului polițist.

Citește și: Cât câștigă zilnic un român care reciclează sticlele de la gunoi pentru a primi garanția? Bărbatul mărturisește că achiziționează alimente cu banii obținuți> "Nu e mult, dar nu e nici puțin"

Polițista se învârtea derutată fără să știe ce să facă mai exact, scrie Stiri de Cluj.

Agenta de poliție din Cluj-Napoca a intervenit cu spray lacrimogen, dar se pare că a greșit ținta. Femeia încearcă să-l ajute pe colegul ei, dar a pulverizat spray-ul și asupra lui.

O polițistă din Cluj-Napoca a intervenit cu spray lacrimogen, dar a greșit ținta 

O polițistă din Cluj-Napoca a intervenit cu spray lacrimogen, dar a greșit ținta 

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Doi polițiști din cadrul Sectiei 4 Politie Cluj-Napoca au intervenit după ce au fost sesizați că pe Calea Mănăștur un barbat de 29 de ani se manifesta agresiv fata de pietoni.

Acesta agresase mai multi copii de 15 ani, scrie presa locală.

"Bărbatul a bătut niște copii de 15ani pe care nu ii cunoștea, iar trecători au oprit o mașină de poliție. De față cu Politia, bărbatul a lovit din nou unul dintre copii iar urmările au fost prezentate în clip", se spune în legenda videoclipului postat pe Info Trafic Cluj.

Reacțiile martorilor și ale celor care au urmărit clipul online au fost critice la adresa acțiunilor polițistei, potrivit Ziua de Cluj.

Unii au pus la îndoială calificările sale, menționând că aceasta părea neîncrezătoare în utilizarea spray-ului lacrimogen.

Comentatorii au subliniat și nevoia unei instruiri mai bune pentru polițiști, precum și necesitatea de a actualiza legislația pentru a oferi un sprijin mai mare lucrătorilor din cadrul Poliției Naționale.

Clujenii au comentat rapid scenele: ”Asemenea polițistă nu are ce căuta în sistem, colegul ei încearcă să-l imobilizeze ea dă cu spray. Nu-i Pronto de mobilier, poate ajunge filmarea unde trebe”.

"Oare polițista din filmare are ceva calificare sau numai de dat cu spray-ul?";
"Asemenea polițiști, vai mama lor, nu sunt în stare să imobilizeze un recalcitrant.. să se lase de meserie nu e de ei".

Poliția din Cluj-Napoca nu a făcut încă o declarație oficială cu privire la incident și modul în care polițiștii au intervenit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si