După ce s-ar fi îmbogățit prin mita primită de la mai multe restaurante și terase de lux din Sectorul 1 al Capitalei, cele două polițiste locale s-au prezentat la tribunal pentru verificarea măsurii preventive. Au apărut îmbrăcate în blugi și tricou alb, o imagine diferită de viața de lux ce era afișată de una dintre ele în urmă cu ceva timp pe rețelele de socializare.

Citește și: "O bubuitură puternică, strigăte, urlete". Filmul tragediei din Mureș, în care o tânără a căzut de la mansarda unui bloc. Principalul suspect, prietenul acesteia

Doar că după terminarea ședinței una dintre polițiste și-a schimbat înfățișarea și a încercat din răsputeri să scape de întrebările legate de mita pe care ar fi primit-o de-a lungul timpului pentru a nu aplica sancțiuni unor localuri din Sectorul 1. Ar fi încercat să se adăpostească în spatele avocatului, dar și la un hotel, iar într-un final a dat buzna peste o altă femeie în mașină. Anterior, pe contul de socializare, agenta de poliție posta dese ieșiri în străinătate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Cele două agente de la poliția locală Sector 1, alături de șeful compartimentului Control Activități Comerciale sunt cercetate de Direcția Națională Anticorupție pentru luare de mită în formă continuată, trafic de influență în formă continuată și fals intelectual.

Citește și: VIDEO Moartea care a salvat 7 vieți! Familia decedatei a fost de acord ca organele femeii să fie donate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si